Mennyi lehet a büntetésem?
Ma reggel kaptam egy fecnit a szélvédőmre, ami alapján feljelentést tesznek, hogy behajtani tilos tábla mögött várakoztam. Ezt el is fogadnám ha egy teherautó nem takarta volna ki a táblát ( mellette állt közvetlen ) és látható lett volna ( akkor nem hajtottam volna oda be ).
(lakótelepi parkoló)
esetleg ez alól valahogy kikúszni nem lehet? ha nem akkor mekkora bírságra számíthatok vagy mi lesz a következménye a feljelentésnek?
Dolgozd le közmunkában. Mikor engem megbüntettek záróvonal átlépésért, mentem a munkaügyi központba vele és mondtam, hogy leakarom dolgozni. Be is raktak két nap 6 órára az állatkertbe. Volt ott egy középkorú nő is, aki pedig azért volt közmunkás, mert leparkolt egy helyre, ami mozgássérülteknek volt fenntartva, csak épp fák takarták. Meg is büntették. Elkezdett őrjöngeni a közteresekkel, hát mégfeljebb ment a bírsága. A fából pedig rá néhány nap múlva vágtak és azóta már lehet látni.
Ez magyarország, ez orbánisztán, ez európa, orbán diktátor demokráciája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!