Igaz az, hogy a BMW, Audi, esetleg Porsche, Mercedes, tulajok mindenhol nyomnák neki és feltartja őket az ember? És jobb eltűnni előlük?
Ezt mondta ismerősöm, hogy ezek mindenhova sietnek üzletemberek, maffiózók, drogdílerek,
És legtöbbször letolnának, vagy előznek ahol tudnak,
És amióta ezt megtudtam, azóta utálom ha mögöttem egy BMWt Audit vagy Porschet látok meg! Olyan érzésem van, hogy feltartom a fejes górét, vagy a orosz maffiózót, és ha valamit elrontok előtte, kiszáll és megver!
És lelassítok, hogy menjen csak 60-70 el ha nagyion siet, neki nem gond a 30-100 as csekk! Csak én ne legyek útjában!
Csak képzelgek?
Én egy Swifttel járok. 50-60, 90-100-al. 60-as táblánál 75-el megelőz egy ifjú titán egy ezres Yarissal. Mert az mégiscsak egy "prémiumautó". Pedig egy ugyanolyan gurulós műanyag kuka érzésű autó. A 60-ast feloldó tábla után szintén 75-el halad....
A múltkor így jártam egy A-Mercivel is. Amikor megelőztem, akkor gyorsított. Jeleztem, hogy menjen, miután megelőztem. Várt 10km-t és elment egy s-kanyarban. Utána az én általam 110-el bevehető ívben 90-re lassított. A márka semmit nem jelent. Embertől függ. Fordult mar ki elém marutis néni is két kicsi gyerekkel, tábla mögül úgy, hogy ki sem nézett. Akkor egy nyergesvontatóval voltam, de megállt. Tudnod kell, hogy mire képes, amiben ülsz és, hogy milyen a közlekedés. Félni nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!