Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Igaz az, hogy a BMW, Audi,...

Igaz az, hogy a BMW, Audi, esetleg Porsche, Mercedes, tulajok mindenhol nyomnák neki és feltartja őket az ember? És jobb eltűnni előlük?

Figyelt kérdés

Ezt mondta ismerősöm, hogy ezek mindenhova sietnek üzletemberek, maffiózók, drogdílerek,

És legtöbbször letolnának, vagy előznek ahol tudnak,

És amióta ezt megtudtam, azóta utálom ha mögöttem egy BMWt Audit vagy Porschet látok meg! Olyan érzésem van, hogy feltartom a fejes górét, vagy a orosz maffiózót, és ha valamit elrontok előtte, kiszáll és megver!

És lelassítok, hogy menjen csak 60-70 el ha nagyion siet, neki nem gond a 30-100 as csekk! Csak én ne legyek útjában!

Csak képzelgek?

2014. márc. 26. 19:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
Ez hülyeség, igazat adok az elöttem szolónak. Én nem féltem a kocsit, szeretek gyorsan menni de nem szoktam az autója alapjàn megítélni senkit! Nekem a munkàmból adodóan van a seggem alatt mindig új autó, jelenleg egy Audi S6 al jàrok és tud 50 el is menni. Nem gyorsulgatok a làmpànàl mert nincs értelme. De nagyon sok olyan autóstàrsam van aki beàll mögém és az élete àràn is meg akar előzni. Gondolom hogy nöjön töle az egoja , hogy megelözött egy erősebb autót! Engem villogtak màr le a pàlyàn suzuki swift el pedig 130-140 el szoktam menni! Az egyetlen aki idegesít azok a robogosok akik a làmpànàl beàlnak az autó elé a belső sàvba! Egyedül akkor szoktam bunkó lenni és tapadni.
2014. márc. 27. 15:44
 12/16 bp1985 ***** válasza:
72%
bmw e60- al járok. 520d. Ha nagyon akarnék, tudnék 150-nel menni a városba, de minek? Felesleges. Ja, ismerem az indexet is, és a barátod megitélése alapján összeállított listád egyik csoportjához sem tartozom.
2014. márc. 27. 15:59
 13/16 4165 ***** válasza:
52%

Én egy Swifttel járok. 50-60, 90-100-al. 60-as táblánál 75-el megelőz egy ifjú titán egy ezres Yarissal. Mert az mégiscsak egy "prémiumautó". Pedig egy ugyanolyan gurulós műanyag kuka érzésű autó. A 60-ast feloldó tábla után szintén 75-el halad....

A múltkor így jártam egy A-Mercivel is. Amikor megelőztem, akkor gyorsított. Jeleztem, hogy menjen, miután megelőztem. Várt 10km-t és elment egy s-kanyarban. Utána az én általam 110-el bevehető ívben 90-re lassított. A márka semmit nem jelent. Embertől függ. Fordult mar ki elém marutis néni is két kicsi gyerekkel, tábla mögül úgy, hogy ki sem nézett. Akkor egy nyergesvontatóval voltam, de megállt. Tudnod kell, hogy mire képes, amiben ülsz és, hogy milyen a közlekedés. Félni nem kell.

2014. márc. 27. 20:32
 14/16 anonim ***** válasza:
67%
Nekem Audim van. Èn hozzászoktam a 180-220-as tempóhoz, mivel itt nincs seb. korlát. Ha hazamegyek, akkor meg égnek áll a hajam, hogy pl főúton 70-80-nal totyognak. Èn általában sietek, de mert valaki úgy vezet, mint egy csiga, nem fogom megverni. Max megelőzöm.
2014. márc. 31. 15:02
 15/16 anonim ***** válasza:
57%
Hagyjálmár a marhaságokkal... Menj előttem 90-nel országúton, 130-cal pályán, akkor nem előzlek meg...
2014. ápr. 5. 14:07
 16/16 anonim ***** válasza:
88%
Csak képzelegsz.
2014. ápr. 26. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!