Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek bemért a trafi,...

Szerintetek bemért a trafi, ha 110-es táblánál elkerülőn 150-el mentem úgy, hogy a trafi előtt tudtam fekezni kb 120-ig?!

Figyelt kérdés
2014. márc. 11. 14:09
 1/9 anonim ***** válasza:

Már rég késő ha akkor fékezel,amikor a trafit látod.

Valószinű bemért,ez egy 30-as csekk lesz valószinű.

2014. márc. 11. 14:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Hajjaj. Pedig azt hittem,hogy ha fékeztem akkor van még remény.
2014. márc. 11. 14:28
 3/9 anonim ***** válasza:
ha fékeztél ,akkor bizony van remény,
2014. márc. 11. 15:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen a traffival majdnem egyvonalban sikerült fékeznem.
2014. márc. 11. 15:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor tuti bemért, egy trafi akár kilométeres távolságból is be tud mérni. Ha ez egy telepített trafi, akkor jobbak az oddsok, mert azok 50-100 méterre vannak beállítva.
2014. márc. 11. 16:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Én 90%-ra mondom, hogy ebből csekk lesz, mire leéje értél azt mondod 120-al mentél, ez még az a talán-talán kategória, hátha elengedik, de az is tuti, hogy nem akkor mért amikor előtte voltál, hanem jóval előbb mikor a sebességed is nagyobb volt...
2014. márc. 11. 18:21
 7/9 anonim ***** válasza:
A lézeres traffipaxok általában videót vagy sorozatfényképet készítenek. Már 1 km-ről bemérnek és utána már hiába lassítasz, hiszen a videón/képeken látszik, hogy te voltál a gyorshajtó, még akkor is, ha a rendszámod csak a közeli képen olvasható.
2014. márc. 11. 19:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Az elmondottak alapján teljesen egyértelmű, hogy bemértek. A fotó megvan. Nincs rá sok esély, hogy megúszod, de van egy minimális, mivel ha elég nagy a kavarodás hajlamos egy-egy akta "elkallódni"... hogy a tiéd el fog-e, az már nem rajtad múlik. (valamennyire belelátok a szisztémába)
2014. márc. 12. 01:39
 9/9 anonim ***** válasza:
58%
Kapod a büntetést, ahogy megérdemled. Remélhetőleg tanulsz belőle.
2014. márc. 12. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!