Ez a tábla mit tilt?
Figyelt kérdés
Több, mint 10 éve van jogsim, de ilyen táblával eddig nem találkoztam. Próbáltam keresni, de sehol nem találtam róla infót.
2014. márc. 10. 14:21
11/14 anonim 

válasza:

Ez a mindkét irányból behajtani tilosból kivon egy irányt :)
12/14 anonim 

válasza:

Szerintem egy bónusz tábla. A lakók úgy gondolták ott mindent tilos, de mivel a sok ábra nem fért ki a táblára, így nem tettek rá semmit, tehát mindent tilos!
:D
Majd egyszer talán csinálok képeket a környékünkön, hogy milyen táblákat alkotnak a lakosok, és hogyan vannak kihelyezve!
:D
13/14 anonim 

válasza:

Ezt a kérdést (és a válaszokat is) berakom a kedvencekbe. Rég röhögtem ilyen jót. :D
Egyébként ilyen tábla valóban nincs. Nézd meg közelebbről, hátha látszik a helyi streetart művészet krémje benne... mert én is arra gyanakszom, hogy valaki belefestett. :D
14/14 anonim 

válasza:

De ha üres lenne az se stimmelne, mert felette van a kötelező haladási irány tábla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!