Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Fel lehet rakni a nyárigumit?

Fel lehet rakni a nyárigumit?

Figyelt kérdés
vagy várjak még vele ?

2014. márc. 1. 21:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

a téli gumid nem tudod lekoptatni 4 év alatt,

te lehet hogy nem a garázsban a suzin

2014. márc. 6. 01:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Egy jó minőségű gumi többet kibír mint 5 év. Nekem 8 évesek a téli gumijaim idén lesznek 9 évesek 1-2 szezont még simán elfutnak. Nem repedezett a futófelület 6mm nálunk volt 30 centi hó, minden gond nélkül tudtam közlekedni egyetlen egyszer sem akadtam el. Egyszer fogott meg az ónos eső ahol emelkedőn az egyik kerék jégen volt, de hintáztatva onnan is kiment. Megnézném, hogy nyári gumival ami -10 fokon olyan kemény lesz mint a beton hogyan mész a jégen. Azt aláírom, hogy egy jó profilú nyárigumi a sima hóban ugyan úgy elmegy. De a letaposott jeges cuccon igenis kell a téligumi. Persze régen se volt és mégis mentek apáink. Csak régen minden más volt, nem volt ASR. Próbálj meg kipörgésgátlóvak elindulni csúszós úton egy nyári gumival.

A kérdésre válaszolva én megvárnám a hónap végét a gumicserével.

2014. márc. 15. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!