Csak nekem van szuksegem jogsi utan ilyen sok idore hogy vegre egyedul vezessek?
Van olyan aki nem tud megtanulni vezeti.
Én nem tudom mennyi idő után vezettem egyedül mert sokára adták oda a kocsit a szülők, de mertem volna vezetni egyedül akár aznap ahogy megkaptam a jogsit.
Engem sokaig nem foglalkoztatott a jogositvany, vegul a munkam miatt lett ra szukseg, de akkkor azonnal:D
Az autonkat a ferjemmel egyutt fizettuk, igy nem vartam senki engedelyet, hogy hasznalhassam.Az elso 2 alkalommal jott velem a ferjem, aztan egyedul vezettem, kenyszerbol 1 honapon keresztul jogsi nelkul.Csodak csodajara elso alkalommal aznap igazoltattak amikor kezhez kaptam a jogsimat. Valoszinuleg annyira feltem, hogy nehogy rendorrel talakozzak,hogy a forgalom egyaltalan nem aggasztott:D
Én első perctől fogva jobban szerettem egyedül vezetni, miért? Egyszerű: ha valami hülyeséget csinálok, csak magamat veszélyeztetem (na meg a másikat, de azt így is-úgy is), viszont, ha bent ül egy családtag, akkor ő is megsérülhet.
Tehát nyugodtabb voltam egyedül. Kivétel csak egy van: ha ismeretlen helyre megyek. Ilyen esetben viszont még most is (10 évvel később) jobb szeretem, ha jön velem valaki. Ő tud segíteni navigálni így jobban figyelhetem a forgalmat.
Az nem normális, hogy ennyire izgulsz, ha nem változik a helyzet, hagyjad abba. Nem magadért, hanem azokért akiket ezzel veszélyeztetsz.
Sziasztok!
Nekem még csak 3 éves a jogsim és az asszonyt csak eleinte kértem meg, hogy üljön be mellém, amikor friss jogsim volt. Engem idegesít kicsit, ha túl sokat szól bele (Tedd már ki az indexet! - minek? még van vagy 200 méter városon belül... Miért mész olyan lassan? Mert ott volt egy 30-as tábla... Hatvanban - Heves-megye - történt, h 1 kamion keresztbe állt az úton 1 baleset miatt, csak a szembejövő sáv volt járható. Jó hamar átmentem a bal sávba. Az asszony megkérdezte, miért? Mondom neki"Látni és látszódni")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!