Kamionosok boldogok? Ezek a sofőrök valóban az élet királyai?
Ez egy rövid, tömör kérdés! Ismerek pár kamionost és nemigazán boldog egyik sem! Egyik tele van hitelekkel, hajtana, de alig kap fizetést, a munkahelye lehúzza!
A másik, sok sört iszik, ha iszik mást mutat, mint józanul, családja van, de eltávolodtak tőle csak a pénzét várják! Az asszonny csak a pénz miatt van már vele és a gyerek miatt!
A harmadiknak csak néha van kapcsolata, mindent megtett, hogy kamionos lehessen! Sokat dolgozott, ez mellett a sok csaló kapitalista becsapta. Az élettársa megcsalta. Dolgozna, de nem bízik már a munkáltatókba, egyik helyen 300 ezerrel maradt adósa a munkáltató, másik helyen meg 120 ezer Ft-ot vontak le tőle jogtalanul!
Bíróságra meg nem tud menni, eleve alapbérrel van bejelentve mindenki!
Ez az a nagyon irígyelt kamionos élet?
Erre születni kell, valóban sok buktatója van, de még mindig többet lehet vele keresni mint máshol. Magyarországon nemigen vannak jó cégek, akik nyelveket beszélnek egyre inkább külföldi cégnél melóznak, de akkor még gázosabb lehet a hazajárás. Én 13 éve csinálom, most született gyerekünk, nem egyszerű.
Irigyelni csak az irigyli aki az eredményeket látja, a viszonylag jó fizetést, de azt nem mikor 6 - 7 hétig is odavagyunk, karácsony, húsvét, szilveszterek amit kint töltünk.
Hacsak lehet nem szabad magyar cégnél, vagy ott dolgozni, ahol magyar a menedzsment, irányítás mert levesznek. Nyugat Európában rengeteg az állás, mindenhol keresnek sofőrt. Nem a Waberer's féle kompániánál kell dolgozni és akkor még keresni is lehet.
Nem akarok okoskodni, de én amondó vagyok, h aki úgy áll hozzá, h pár évig csinálja majd az össze gyűjtött pénzből vált annak jó.
De aki abban öregszik meg azoknak tuti lecsó.
Akit ismerek mind fel lett szarvazva, a gyerekei szarba se nézik(ezt nem feltétlen úgy értem, h nem állnak vele szóba, hanem h nem leszarják, h apjuk miattuk szop külföldön) meg stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!