Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szoktak azért büntetni a...

Szoktak azért büntetni a rendőrök gyalogosokat, ha nem gyalogátkelőn megy át egy forgalmasabb úton?

Figyelt kérdés
2014. febr. 3. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Szoktak, csak ritkább. Illetve még ebben sem vagyok biztos. autós nagyobb reklámot csinál annak, ha „jogtalanul” lefotózták. Legalábbis én keveset hallok mindenféle egyéb büntetésekről, mint a gyorshajtás.
2014. febr. 3. 17:58
 2/4 anonim válasza:

Szoktak, de nem mindig veszik szigorúan, csak ha olyanjuk van.

Azt hiszem 8-10 ezer forint körül mozoghat a bírság, szóval érdemesebb kicsit kerülni, ha yardot látsz a közelben.

2014. febr. 3. 18:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Mivel leginkább (de nem kizárólag!) önmagára veszélyes az ilyen gyalogos, elég ritkán fordul elő. De vannak tipikus vadászterületek, pl. Budapesten a Keleti pu. és Zugló vasútállomás környéke, ahol bizony ki-kiosztanak a gyalogoknak is pár csekket.
2014. febr. 3. 21:25
 4/4 Krill válasza:

Általában amikor durván ön és közveszélyes a művelet és ezt a puhatestű gyalog nem fogja fel saját eszével.

De mivel elég kicsi az esélye a rajtakapásnak, ezért gyakorlatilag mondhatjuk hogy: NEM.

Még nem láttam olyat, hogy direkt erre utaztak volna.

2014. febr. 4. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!