Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Félek a rendőröktől, hogy ha...

Félek a rendőröktől, hogy ha megállítanak, belém kötnek! Mit tanácsoltok, mit tegyek, hogy ne akarjanak kiszedni a sorból?

Figyelt kérdés

Nem tudom mi a baj, de parázok a rendőröktől.

Sok ismerősömet megbüntették az elmúlt időszakokban, és bár velem minden rendben, érvényes jogsi, érvényes forgalmi, nem köröznek, sose volt büntetésem, még gyorshajtás se, sose volt ügyem a rendőrséggel, bírósággal, de nem akarom, hogy megállítsanak.

Több ismerőst megbüntettek, egy pár nem kötötte be magát, másiknak lejárt fél éve a jogsija, észre se vette, aztán semmi figyelmeztetés, kapta a csekket.

Azt mondták ne fossak már a yardtól, megállítanak, köszönök, aztán megmondják mit tegyek! Ha rendesen beszélek velük, megteszem amit kérnek, válaszolok, Ők is úgy fognak hozzám állni!

Az ismerősömet azért állították meg, mert nem égett a lámpa, és nem indexeltek körforgalomból kifele menet!

Erre figyelek!

Van még tanácsotok mit tegyek/ne tegyek, hogy ne akarjanak félre állítani?

És tényleg nem kell tőlük félni? Azt mondták ezek az ismerőseim, hogy ha olyan napja van a rendőrnk, akkor kitalálja, hogy valami nem okés, és akkor fizetek mint a katona! Meg dadoghatok nem fognak kedvesek lenni!

Valakinek van tapasztalata rendőrséggel kapcsolatban útellenőrzéssel kapcsolatban? Rendesek, ha én is az vagyok?

2014. jan. 30. 19:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ne parázz. Érvényes okmányok, szabályos közlekedés esetén nincs mitől félned. Értem ez alatt a sebességhatárokat, követési távolságot, világítást is.

Engem sokszor szedtek már ki, volt gyorshajtásom is párszor, akkor is normálisak volta, mondták, hogy legközelebb ne siessek, stb.

Volt kellemetlenebb estem is, de abból eljárás lett az intézkedő rendőr ellen...

Szedtek már ki azért, hogy megnézzék az autómat, mert nem egy mindennapos darab, megkérdezték, mennyit fogyaszt, kényelmes-e, el se kérték a papírokat. :)

Egy Mercedes W123 200D-m van. :)

2014. jan. 31. 03:26
 12/14 anonim ***** válasza:

Engem szedtek ki a sorból már piroson áthajtás miatt. Megmutatták a felvételt, elismertem, megírták a papírokat, és mentem tovább. Nem kötözködtek (pedig fiatal nő vagyok, és egyedül voltam akkor).

Amikor meg csak simán ellenőrzés céljából állítottak meg, megnézték a papírokat, és mehettem is tovább.

Nem kell tőlük félni, és nem is kell mindenféle rémtörténetet komolyan venni.

2014. jan. 31. 18:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem kell tartani tőlük. Ha minden rendben van, meg nem vagy f@ szkalap, akkor nem lesz gond. Sőt velem már volt olyan, hogy jogosan szedtek ki, és megúsztam a kettős hendikep ellenére :-) aszongya: tudom-e, hogy lakott területen tilos a távolsági fény? Mondom, igen, persze. Aztán megkérdezte, hogy tudom-e, hogy ki van törve az egyik féklámpámon az üveg? Mondtan, hogy igen, sajnos sehol nem kapok lámpatestet, de az nem féklámpa, hanem hátsó ködlámpa.

Ezeken kívül minden rendben volt, mehettem Isten hírével.

Szóval lényeg az, hogy ne légy barom!

2014. febr. 9. 01:53
 14/14 anonim válasza:

Megértem amit mondasz kedves kérdező .

Szociális fóbiában szenvedek már régebb óta.28 éves fiu vagyok. Amint meglátom ,hogy áligatnak a rendőrök már kanyarodok is le máshova. De minden mindig rendben van és a vezetésemmel sincs semmi gond. Alkohol nincs papirok minden rendben van .Mégis attól félek hogy ha megszondáztatnak nem fogom tudni kicsomagolni a szondabetétet és amitől a legjopbban félek nem tudok velük beszélni mert itt felvidéken magyarul nem szólalnak meg olyanhoz akinek kellene tudniuk szlovákul. tudok valamennyire szlovákul de a szocfóbom miatt folyton bénázok és ha ül mellettem valaki akkor képes vagyok mindenfélét kitalálni hogy miért kerültem ki őket... Volt már ez végett majdnem balesetem is .Szal egyből pánikroham a megfelelési kényszer végett .

2017. dec. 10. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!