Mi tortenik, ha ilyen esetben elutom/elrantom?
Tegnap keso delutan egy nagy darab agressziv kinezetu cigany az automat bamulta.Amikor meglatta,hogy fiatal no szall be,kis habozas utan hatarozottan elindult felem.Termeszetesen azonnal lezartam az ajtokat,de a forgalom miatt nem tudtam elindulni(gyalogos forgalom sajnos nem volt).Mar az ajtomhoz lepett,amikor ugy dontottem nem varom meg,hogy a feszegetes utan az ablakot torje be,bevagtam egy auto ele es elindultam.
Oszinten szolva nagyon feltem,csak utana gondolkodtam rajta,hogy mi lett volna ha elrantom,vagy athajtok a labfejen mikor az ajtot probalja nyitni?Engem buntettek volna meg?Mert ugye meg valojaban nem kovetett el buncselekmenyt az illeto azzal,hogy ramilyesztett.Vagy mi tortenne rosszabb esetben,ha egy masik meg az auto ele allva akadalyozott volna az elindulasban? Akkor sem vartam volna olbe tett kezzel a folytatast,de szamithat ez onvedelemnek,ha csak feltetelezheto,hogy buncselekmenyt kovetett volna el?
Ja, mert az ilyen zsiguli jellegű orosz technikába még sima üveg volt. Egy mai autóban már ragasztott két rétegű üveg van. Az tökös gyerek, aki azt ököllel betöri :)
Nem véletlen, hogy az autótolvajok is hegyes tárgyakkal vagy vidiával törik be az autóüvegeket. Mással ugyanis kb. lehetetlen, mert a jó minőségű ragasztott autóüveg nem szilánkosan törik, hanem behálósodik és egyben marad.
Amúgy kérdező: Ha ettől félsz akkor szinte fillérekért kérhetsz biztonsági fóliát az ablakaidra. Ez teljesen átlátszó fólia és ha régi kocsid van ami nem biztonsági üveggel szerelt akkor ez majdnem olyan erőssé teszi.
2-es vagyok. Valóban nem támadtak még meg, de mondjuk meg tudom érteni a potenciális támadóimat: egyrészt minek, másrészt nem biztos, hogy jól jönnének ki belőle. Ennyit rólam.
Ami a kommentemet illeti, lehet lázongani, de a jogszabályok továbbra sem teszik lehetővé, hogy egy csúnya nézés miatt súlyos sérülést okozz egy másik embernek, lehet az cigány, szittya, angol, román, piréz, akárki. Minimum verbális aggressziónak meg kell történnie ahhoz, hogy a támadó szándékot vélelmezhesd és nagy gàzzal felrúgd az illetőt. Ennyi, ez a szabály, ha tetszik, ha nem, lehet lepontozni. Amúgy is szép világ lenne, ha én odamennék valakihez mondjuk elsősegèlykészletet kölcsönkérni egy járdán elesett néni ellátásához, aztán jól elsodornának, mondván biztos a táskára megyek. Hagyjuk màr ezt.
17-es te amikor elsosegely keszletet kersz ranyitod az ajtot az autoban ulore?Szerencsere nem nyilt,mert mint mondtam lezartam,a kovetkezo lepest pedig nem vartam meg.Teny,hogy jobban szerettem volna ennel is hamarabb elhajtani es nem alt celomban elutni az illetot,csak minnel hamarabb eljonni onnan.
De biztos igazad van,nyilvan valoan csak az idot akarta megkerdezni,vagy a konyvtarat kereste,amit nyugodtan megtehetett volna mielott beszalok,csak en a gonosz rasszista nem adtam ra lehetoseget,igy szerette volna ezt az olemben ulve megtenni.Mellesleg ez a kedves teremtes meg sem szolalt mindez ido alatt,hogy barmi jelet adja barati szandekanak.
# 17/
A kérdezőnek mondod, hogy csak "elképzelés" amit ír?
Ember, olvasod saját magad? Egy bakcigány, aki addig csak az utcán "ácsorgott" - biztos munkahelyi szünetet tartott... - odajön és rádnyitja a kocsiajtót. Na majd biztosan pont egy EÜ készletet akart elkérni vagy csak a pontos időt akarta megkérdezni, nehogy ne érjen vissza a MUNKÁBA időbe nem?
Olyan földtől elrugaszkodott, amit írsz, hogy az leírhatatlan. Persze, gondolom én most előítéletes rasszista állat leszek, de a fejemet teszem rá, hogy te valahol jó messze élsz a cigányoktól, ha ennyire nem vágod a szitut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!