Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért nem tudnak az emberek...

Miért nem tudnak az emberek nagy normálisa sajat savjukban kanyarodni, miért kanyarodik sok át a kocsijával a másik sávba? Némelyik még a csíkon túl is megy!

Figyelt kérdés

Ha balra kanyar van, tehát a szembe érkezők felé kell kanyarodni, sok autós annyira balra húz, hogy a csíkonmegy, ssőt némelyik még a csíkonttúl, a másik sávban!

Mit csinál az ilyen, ha ott jön szembe valaki, és az autójával telibr csapja?

2014. jan. 4. 12:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is szoktam így bevenni a kanyart, de csak is azután, miután meggyőződtem arról, hogy senki nem jön szembe, ilyenkor hamarabb tudok gyorsítani a kanyarból való kijövetelkor. Viszont én is találkoztam már nem egy olyan sofőrrel, aki nagy ívben lesz*rta hogy én jövök szembe, és ugyanúgy kanyarodott tovább az én sávomban, mintha ott sem lennék.. Na azoknak csuklott is édesanyjuk akkor..
2014. jan. 4. 22:09
 12/12 Főzős Laci ***** válasza:

Sőt,a sok birka autós eltanulja a rosszat egymástól.Ilyenek:balra nem nagyívben,hanem kisívben kanyarodik.Jobbra pedig nagyívben,feltartva a mögötte jövőt,és persze,hogy index nélkül!

Nagyon balesetveszélyes mindkettő!Ezeknek a "lényeknek" jó lenne egy kis KRESZ frissítést az agyukba táplálni.

Meg,hogy idős emberekre dudálnak a gyalogátkelőhelynél?!

Ezt bezzeg nem figyeli a rendőr.Itt tartunk.

2014. febr. 23. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!