Miért nem érdekel valakit, hogy garázs, vagy legalább kerítés mögött parkoljon a drága Mercedes autójával?
Nem az én dolgom, nem az én kocsim, házam, pénzem, de sok embert akit ismerek, és panelban lakik, vett garázst, bérel garázst, hogy az egyszerű kis régi 15-20 éves kocsiját parkolja éjszakára, hogy ne történjen vele semmi!
És ahol sétálok a busz megállóhoz, van egy valamilyen Mercedes kabrió, de valami újabb lehet modern.
És a ház előtt parkol. És télen-nyáron mindig. Volt, hogy tiszta hó volt a kocsi, csak a szélvédőről söpörték le a havat.
És ezt furcsálom. Kertes házban azért szokott lenni garázs, vagy legalább beállnak a kerítés mögé.
De ezzel az autóval nem.
Hogy lehet ez? Nem féltik? Nem védik az autót az időjárástól?
Más még épít a kocsijának szélvédett, tetős garázst. Ez pedig egy drága autó, és leszarják konkrétan?
Mert bízik az emberekben, hogy nem cseszik össze szándékosan, az autót nem tartja olyan nagyra vagy esetleg kényelmes.
Tavasztól őszig az én autóm is a ház előtt áll, mert a garázsban vannak a motorok - azokat fel lehet tenni teherautóra, könnyebb ellopni. Az autót meg nem.
(Télire meg mennek a motorok megfelelően zárt, fűtött tárolóba aludni, ahol nincs autó 25 méteres körben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!