Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » SOS Haverom meghülyült! Mit...

SOS Haverom meghülyült! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy hete megvan a jogsija, és vett magának egy öregebb BMW-t. Beültem, mellé, és lazán átmegy a piroson, meg ráhúzza a kormányt a többire. Fel hívtam rá a figyelmét, de körberöhögött. Mit lehet csinálni vele?

2013. dec. 19. 09:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A fenébe, a fél országon nem autózok át miatta... :D
2013. dec. 19. 12:18
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
szerintem vagány
2013. dec. 19. 12:58
 13/16 A kérdező kommentje:

"Fujjos Cicababa

Az üzenet címzettje: Ismeretlen kérdező

Az elküldés időpontja: ma 13:00

Az üzenet oka: A kérdés: SOS Haverom meghülyült! Mit tegyek?

Az üzenet témája: hawer

Az üzenet szövege: cia én beülnék hawerod melé nekem tecik :$

ceretem ha egy pasi álat modjára vezet :$ :P"

LOL

2013. dec. 19. 13:43
 14/16 anonim ***** válasza:
KAMU VAGY KÉRDEZŐ!
2013. dec. 19. 15:05
 15/16 anonim ***** válasza:

Előző: Ott a pont.

Különben meg azt nem értem, hogy miért ilyen kérdésekre pazarolják a gyakorit... Igaz is, minek hozzászólni, de ha már ilyen kérdés, az ember tesz megjegyzéseket, hátha abbahagyják. Még ha poénos lenne és nem egy propaganda, rossz helyesírással. De így?

Megyek, keresek valami értelmes kérdést. Olyat, amelyben valaki valóban segítséget kér.

2013. dec. 19. 16:24
 16/16 A kérdező kommentje:

# 15 És mit propagálok ezzel? A szabálytalan közlekedést, vagy az öreg BMW-k vásárlását? Sajnos úgy történt minden, ahogy leírtam.

"Fel hívtam" hadd ne $zarjam már össze magam, hogy egy szót véletlenül külön írtam.

2013. dec. 19. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!