Haverom vezetheti apám kocsiját?
Ha a haverodnak van jogsija, és a forgalmi is ott van nálatok, akkor nem lesz probléma. De azért apádnak előtte szólj, hogy vezeti más is a kocsit, nem csak te.
Megjegyzem, nincs szánalmasabb annál, mint hogy valaki olyan kocsival "villog", ami nem is az övé.
Nem hiszem, mert - mivel az autó nem a tied, hanem apádé jogilag- szerintem elő leszel véve. Jogsid van neked is és a haverodnak is?
Jogsi nélkül(az érvényesség is feltétel) se te, se ő nem vezethettek...
Jogosítvány természetesen mindkettőnknek van, a forgalmi is ott a kesztyűtartóba és apám is tud róla.
Kedves első! Gondolom, te egyből 25 évesen jöttél a világra, így sosem tudtad átélni a friss jogsi élményét. Megígérem, hogy amint lesz saját kocsim, azzal fogok villogni!
Én csak azt nem értem, hogy mire jó a villogás? Manapság menők születnek nem is egyszerű emberek?...
Amugy kezdjük ott hogy már annak az esély hogy megállítanak is elég kevés... amugymeg családon belül nem szól a rendőr. (gondolom a vezetéknevetek ugyanaz apádé meg tiéd). csak ha haverod vezet és kérdezi h kié akocsi mondjad h a te apádé azt kész.
Köszönöm a válaszokat!
Mielőtt megköveztek, leszögezem, hogy a villogás alatt mindössze annyit értek, hogy menni vele ide oda a városban. Ráadásul tulságosan nem menő egy 10 éves, alsókategóriás autó 1.2-es motorral...
Szerintem nincs ezzel gond annak idején én is örültem ha leakasztottunk egy kölcsön autót valahonnan...ki ne kérte volna el a szülei autóját.
majd lesz neked is.
1 válaszoló vagyok: az más, én villogáson mást értettem elsőre. :)
Az, hogy elkéritek a kocsit, ide-oda mentek vele, rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!