A villanyautóra nem kell jogosítvány?
Figyelt kérdés
Azokra a kis autókra értem, amiknek rendes rendszáma sincs.
Ugyanúgy néz ki, mint egy autó, és a közlekedésben is ugyanúgy vesz részt.
Azt tudom, hogy nem tud túl gyorsan menni, de azért közlekedik!
2013. dec. 17. 17:37
1/5 anonim válasza:
Mopedautóra gondolsz?
Azokra B kategória kell.
Egyébként a kis szar villanybicajokon kívül szerinted mire nem kell jogosítvány?
Abból is a jobbakra már kéne. Csak 300W-osként használják azokat is a mamik, aztán 40-el csapatnak vele úgy hogy 2m-re látnak el, reakcióidejük meg vagy 4-5mp...
2/5 anonim válasza:
Mondjuk nem tudom pontosan melyik kategoriára gondoltok, de haverom faterjának iylen 3 kerekű 50ccm-es kis kocsija van, arra elég a kismotor jogsi ( csak az van neki ), rendszám neki sem kell rá, de rendesen részt vehet vele a közlekedésben mintha kismotort vezetne.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor jó.
Egyszer hallottam valahol, hogy azokra nem kell.
2013. dec. 17. 19:09
4/5 anonim válasza:
Gondolom a golf autókra gondolsz, azok az elektromos hajtásúak. Amit én eddig forgalomban láttam, azokon ún. piros rendszám volt, vagyis lassú járműnek voltak vizsgáztatva, és azokra pedig kell jogsi!
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, bocsi elírtam, mopedautókra gondoltam. Azt hittem, azok nem benzines járgányok. De most már "felvilágosultam".
Akkor azok végülis autónak kinéző robogók?
2013. dec. 18. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!