Mi volt a legutóbbi eset ami "cink" volt, hiba amit jobb esetben soha többet nem követtek el volán mögött ismét?
Fontos, hogy itt nem az állatkodás népszerűsítése a cél, hanem olyan esetek rövid bemutatása, amiből lehetett volna baj, de nem lett hál' Istennek és tanulság vonható le belőle!
Kezdve a sort, egy kétsávos helyen a "gyors", tehát bal oldali sávban rámásztam egy "csettegőre" akit jobbról nem tudtam előzni egy másik megfontolt közlekedővel párhuzamosan előadott nyugimenet miatt, végül leindexelt, nagyot fékezve kb 1 mp alatt balra, én meg sorolhattam ki a jobb sávba jó gyorsan miközben mellettem is jöttek... Majdnem koccanás lett belőle, de persze nem húztam rá a kormányt a mellettem érkezőre, hanem betettem a kocsit a résbe két jobbról haladó autóstársam közé úgy, hogy a mellettem jövőt kifékeztem, de csak annyira hogy az utána jövő elé beférjek. Szóval némi türelmet ismét tanultam, bár nem értem, hogy miért kell a bal oldali sávban haladni azért mert majd egyszer onnan kanyarodok le, és nem indokolja a forgalom sem... (nem főváros, semmi dugó, viszonylag kis forgalom...)
Jól látom, hogy eddig csak felelőtlenségből adódó veszélyhelyzeteket írtatok? Kicsit megfontoltabban kéne.
Motorral mentem külső sávban. Kicsit gyorsabban haladtam, mint a belsők (+3-4 km/h). Ahogy egy kocsi mellé értem ő úgy gondolta most azonnal kell neki 1,5 másodperc alatt az én sávomban folytatnia útját. Nagyon örülök, hogy van ABS a mocimon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!