Kinek lett volna elsőbbsége (baleset+képek)?
A képeket belinkeltem.Én voltam a fekete Bmwvel, a másik srác az előttem látható Mazdával.Én tértem volna át a kanyarodó sávba mikorra mazdás srác belém jött valami iszonyat nagy sebességgel.Kihívtuk a rendőrt,azt monndtam, pgy elvileg a srác volt már bent előbb abban a sávban ezért buktam az ügyet.De én meg úgy gondolom, hogy én voltam ott a abban a sávban.A srác autója: kicsit a bal elején lett végig csikarva+talán nem bírta kinyitni a jobboldali ajtót.Nekem a jobboldali kormány felfüggesztésem tört el, pont ilyenkor amikor komplett új kormánymű lett cserélve.Ja és az nem igaz, hog nem nlztem a visszapillantóba, a "gyerek" mondta is, hogy valami nyanyát előzött.Hát ennyi röviden.
Hát azért nem mindegy. Oké a helyszini birság 5-ös nem sok. Na de így magadnak kell megcsináltatni az autódat saját pénzből. Az meg nem két fillér...
Úgy alapvetően te voltál a hibás annyiban, hogy nem győződtél meg arról, hogy átsorolhatsz, tükör hosszasan néz, holtér. Na de ha tényleg nagyon gyorsan ment akkor viszont meg ő a hibás..
Ez olyan mint mikor Újpesten egy 3-as Golf 100-al ment 50 helyett a főúton, egy újabb Ford Focus kombi elé kanyarodott egy mellékútról. Mégis a Golf volt az okozó, mivel túllépte a sebességhatárt..
Itt is ez történt. Elakarta érni a lámpát, azt csatt. Gondolom a tanú az utasa, aki meg valami haverja. Az persze őt védi. Csak te meg fizetheted a bírságot, meg a kocsid megcsináltatását, plusz még a biztosítási díjad is emelkedni fog emiatt..
Szóval nem, rohadtul nem mindegy.
Kérdező, a BMW-s volt a hibás. Legközelebb nézz szét kanyarodásnál. Ja, ugyanez igaz sávváltásra is.
A verdád egyébként szép jószág, becsüld meg jobban.
Egyébként 320i, 6 hengeres nem 1.6-os.(És mellesleg jól fogyaszt, 7 liter átlag, a kreszt betartva)
Egyék válaszolónak meg igaza van, már nem tudom ki írta.De a tükröt tényleg folyamatosan kell nézni én csak először a középsőbe néztem ajd a jobb oldaliba bele pillantottam.
Ennyibe vagyok hibás, hogy nem hosszabb ideig néztem.
Egyébként pont al akartam adni, mert se kutyám se macskám meg még munkahelyem sincs.Sőt orvoshoz mentem volna.
Mindegy ez van ilyen a Pesti vagy nagyvárosi forgalom
.
# 18
150%-ban te vagy a hibás, nem kell itt ködösíteni.
Bocs, hogy rosszul írtam le a kocsid típusszámát.
Máskor vigyázz jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!