Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ez az útvonal mennyire veszély...

Ez az útvonal mennyire veszélyes gyalog?

Figyelt kérdés

[link]

Nem vagyok jártas annyira Pesten, de csak rosszat hallottam a VIII. kerületről, és mivel este fogok ott menni, nem igen szeretném, hogy bajom essen. (Ráadásul péntek este..)

2013. okt. 21. 17:27
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Hát ez nagyon nem bíztató.. és ezzel az útvonallal gyalog mi a helyzet?

[link]

2013. okt. 23. 22:49
 22/32 anonim ***** válasza:
Most tényleg sajnálsz egy ezrest a BKV-ra? Inkább körbegyalogolod a fél világot?
2013. okt. 23. 23:42
 23/32 anonim válasza:
Keleti pu-Népliget között a legbiztonságosabb: veszel 1 vonaljegyet, a keletitől elmész a Deák térig a 2es metróval, majd átszállsz a 3-as mertóra és leszállsz a népligetnél. ennél biztonságosabb és olcsóbb megoldás nem létezik, tudtommal :) jó utat!
2013. okt. 24. 12:42
 24/32 anonim ***** válasza:
Ja, tényleg, metróval 1 jegy is elég, kemény 350 forint is lehet az utazásod...tényleg érdemes helyette 1,5 órát gyalogolni?
2013. okt. 24. 13:20
 25/32 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én semennyire sem ismerem ki magam se a villamosozással, se metrózással, semmilyen városi helyi járattal sem, és félek hogy valahova elmennék véletlen a város másik felébe...
2013. okt. 24. 14:02
 26/32 anonim ***** válasza:
Hát...tudod vannak ilyen dolgok, mint táblák meg ilyenek a járműveken meg a megállókban. Ja, és emberek, akiket meg lehet ám kérdezni. De ha egyik sem, akkor még mindig segíthet egy GPS vagy egy térkép. Na mindegy, a te dolgod, de gyalog is el lehet tévedni, és a forgalmas városban az aszfalton gyalogolni nem egy nagy élmény szerintem.
2013. okt. 24. 16:37
 27/32 anonim válasza:
A második útvonal, ha lehet, még rosszabb. Szintén a Népszínházat érinti, plusz a Barosst is, ami szintén egy lepratelep, majdnem ugyanolyan rossz. Meg úgy a Körútnak az az egész része. Szerintem is inkább fogj végre egy buszt vagy villamost, esetleg egy taxit, abba sem fogsz belehalni, és az elvisz A-ból B-be átszállás, gyaloglás, eltévedés és félelem nélkül. Ja, egy kiss tipp, ha esetleg elkezdenél arra kódorogni, milyen utcákat/tereket kerülj: Teleki tér, Népszínház utca végig, Baross utca végig, Blaha Lujza tér, Orczy út, lejebb Kilinkák, Tűzoltó utca, Magdolna utca, Mérleg utca, Király utca, Kazinczy utca nagyon nem ajánlott, kijebb a Szigony utca is hemzseg a rosszarcoktól. Csak hogy elejét vegyük a tippmixnek. :)
2013. okt. 25. 20:38
 28/32 anonim ***** válasza:
Utolsó: Király és Kazinczy utcával mi a gond? Szerintem azok biztonságosnak mondhatóak.
2013. okt. 27. 12:40
 29/32 anonim ***** válasza:
Király utca teljesen biztonságos,Kazinczy meg a bulinegyed része tele romkocsmákkal és fiatalokkal. Ott max ma megállsz egy pillanatra legrosszabb esetben lehugyoz valami vans cipős csávó. Nem kell ennyire túlparázni az egészet,meg a gáz utcákat sem. Azért mert évi 5-10 rablás van egy utcában több ezer ember megfordul gond nélkül.Nem kell villogni az okostelefonnal,meg zenét hallgatni fülesen és kész.
2013. dec. 7. 10:49
 30/32 anonim ***** válasza:

Túloznak itt egyesek.Laktam hosszú ideig a népszínház környékén,de nem volt soha semmi.Pedig vékonyka srác vagyok.A legtöbben nem is járnak erre úgy alkotnak véleményt.

Ma már h sok s cigány?Ez nem teljesen igaz mert az elmúlt 20 évben rengeteg kínai,arab és egyéb népek költöztek be szal elég multikulti.Szállodák is vannak az utcában,de éjjel persze már én is láttam drogosokat,részegetet és egyéb embereket,de leszartam.Máshol nincs ilyen?

ugyan...

2014. jan. 28. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!