Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Nagyon idegesít, ha valaki...

Nagyon idegesít, ha valaki indokolatlanul dudál a városban pl. mert ismerőst lát vagy egy jó bulát. Mennyire büntethető az ilyen?

Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 18:54
1 2
 11/11 anonim válasza:

Irritál a dudálás, mert pofátlanság. Főleg akkor, ha nem jogos, pl. 50 km/h-val mész és ráddudálnak stb.

Viszont - tapasztalatból is írom - ha dudát kapsz, lehet, hogy el kellene gondolkodni, hogy miért is...Pl. túl mentél a lámpán és nem látod, ha zöldre vált; nyílvánvalóan a hátad mögött lévő autós jelzi, hogy mehetsz....Bizonyára láttatok olyan jelzést, hogy piros van, viszont felugrik egy zöld nyíl, hogy egyenesen haladó haladhat. Előfordult már velem, hogy kereszteződésben értem, ahol ilyesfajta jelzőtábla volt. Viszont tábla nem jelezte, hogy merre van az egyenes irány. Ekkor kaptam dudát, továbbmentem, mert látta a hátam mögött lévő, hogy hezitálok... Másnap megnéztem a Google térképen és átgondoltam az esetet.

2013. okt. 23. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!