Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Nagyon idegesít, ha valaki...

Nagyon idegesít, ha valaki indokolatlanul dudál a városban pl. mert ismerőst lát vagy egy jó bulát. Mennyire büntethető az ilyen?

Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 18:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Elvileg csak vészhelyzetben szabad használni. De ezek szerint ha a bebambult autósra rádudálsz, hogy legyen már szíves elindulni, mert zöld van, akkor is szabálysértést követsz el, mert nem vagy vészhelyzetben. De ha egy zebrára, a pirosnál rádudálsz (nem ráfekszel, hanem csak ráütsz) akkor is szabálysértést követsz el. Engem ez nem zavar, sokkal inkább az, amikor nem megnyomná 3-szor egymás után, vagy röviden megnyomná, hanem ráfekszik arra a rohadt dudára.. Ki tudnám szedni az olyanokat a kocsiból.
2013. okt. 9. 20:30
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
5 000 - 50 000-ig adhat a rendőr csekket.
2013. okt. 9. 20:30
 3/11 anonim ***** válasza:
én sokszor megijedek ha dudálnak.ha indokolt akkor rendben van,de csak úgy dudálgatok a spanomnak na annak legszívesebben lecsavarnék egy fülest
2013. okt. 9. 21:17
 4/11 anonim ***** válasza:
Engem az irritál, hogy öt percig dudál a Rozinak, hogy jöjjön már le, mert elkésnek a dizsiből.
2013. okt. 9. 21:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Elvileg szabálytalan ,gyakorlatilag ilyenért nem büntet a rendőr. Megfoghatatlan a dolog, bizonyítása több mint nehézkes.
2013. okt. 9. 22:18
 6/11 anonim ***** válasza:
de büntet, szokott is, ha helyszínen van, 5 ezret legalább.
2013. okt. 10. 09:47
 7/11 anonim ***** válasza:
A jelenlegi törvény szerint már nincs bizonyítási procedúra, ha a rendőr azt mondja, hogy dudáltál, akkor dudáltál és kész, lehet fizetni.
2013. okt. 10. 14:04
 8/11 anonim ***** válasza:
dudálj vissza!
2013. okt. 11. 17:25
 9/11 anonim válasza:
Ennél nagyobb gondja soha senkinek ne legyen.Bár én meg az esküvői menetek dudálását utálom.Taszít!
2013. okt. 11. 19:36
 10/11 anonim válasza:
hogy finoman fejezzem ki magam,elképesztő szemétség a dudálgatás,a primitiv emberfélék kedvenc szórakozása.a szomszédom amikor felfedezte van a kocsiján ilyen szerkezet rendszeresen használni kezdte.egy darabig tűrtük aztán bejelentettük a rendőrségen.azóta nem használja.....
2013. okt. 13. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!