Valaki elmagyarázná, hogy az emberek miért nem indexelnek sávváltáskor/kanyarodáskor illetve miért mennek át a piros lámpánál?
Figyelt kérdés
ez valamiféle érzelmi beteljesülés, vagy az elcseszett életükön így állnak bosszút? Vagy netán kicsi a cerka és máshogy már nem is kooperál?2013. aug. 19. 23:02
1/7 A kérdező kommentje:
Vagy az is lehet, hogy a bu zik így jelzik a többi b uzinak hogy párt keresnek éppen?
2013. aug. 19. 23:04
2/7 anonim válasza:
Hát ha a bu_zik így jeleznek egymásnak, pár év múlva kihal a magyar.
Miért nem indexelnek? Mert lusták, na meg aztán őkelme úgyis tudja mit akar, mi kis hü_lye pórnép (értsd: mindenki más) meg találja ki.
Megfigyeltem, hogy drága autóknál az index használata nagyon ritka (Merci és Volvo még aránylag jól teljesít, de BMW-től, Auditól idén még nem láttam, hogy indexelne).
A piroson áthajtás más kérdés. Az a felelőtlen rohanás eredménye. Nem akarnak megállni, mert az késlelteti őket. Persze, hogy mindössze fél percről van szó és, hogy mások életét veszélyezteti már nem jut el az agyáig.
3/7 JulesM111 válasza:
Én nem látom ennyire súlyosnak a helyzetet. Túlreagálod, ne rinyálj ilyeneken, ez nem a te dolgod, hívj rendőrt, és neki panaszkodj.
4/7 anonim válasza:
panaszkodhat neki ha összetörik az autóját a többi hülyék. itt nem magamra kell vigyázni hanem a másikra mert annyira birkák az emberek. okos vagy te is elöttem lévö
5/7 anonim válasza:
Mert az elektronika is egyre romlik az autókban.. :)
6/7 anonim válasza:
#3: Rendben, legyen így, de akkor legyél oly szíves és kezdj el motorral járni pesten. Kíváncsi vagyok még mindig ezt fogod-e gondolni amikor egy index nélkül sávot váltó autó belök a 87-es busz alá...
7/7 JulesM111 válasza:
#6-nak, már elnézést, de a motorosok nagy része megérdemli, hogy belökjék a busz alá, (természetesen tisztelet a kivételnek) mert amelyik megy mint a barom, néha jobbról kerüli ki az autót, és a többi. Meg kellene tanulnia némely motorosnak a holt tér fogalmát, és nem csodálkozni azon, ha megsuhintják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!