A ködfényszórót, ködlámpát is ellenőrizni kell a forgalmi vizsgán?
Figyelt kérdés
2013. aug. 3. 20:43
1/10 Dörmögő válasza:
Nem. világításból csak az indexet, féklámpát, és a tompítottat.
2/10 Sinead válasza:
és a távolságit, és a rendszámtábla világítást.
4/10 A kérdező kommentje:
tehát csak helyzetjelző, tompított, távolsági, index, hátrameneti?
a helyzetjelzővel kapcsol be a rendszámtábla világítás is?
2013. aug. 3. 20:54
5/10 anonim válasza:
Viszont ha véletlenül megnézik és nem működik, akkor bukta. Ugyanis ha az autó fel van szerelve vele, akkor működnie kell. Az autóklubnál nálunk mindig megnézik elöl és hátul is.
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek!
2013. aug. 3. 21:01
8/10 anonim válasza:
Én mintha úgy emlékeznék, hogy rutinvizsgán anno a hátsó ködzárót is meg kellett néznem. Forgalmin nem tudom, de szerintem ott is. Elvégre ha fent van, működnie kell.
9/10 anonim válasza:
A rendszámtábla világítását nagyon fontos, tipikus buktató feltétel.
Egyébként meg nézzed meg a ködlámpát, az a biztos. Én motoros rutinomon miután mindent elmondtam vizsgabiztos ilyet kérdezed: No és mi nincs rendben a motoron?
Hát franc tudja, hogy őt zavarja az eltört fényvisszaverő...
10/10 anonim válasza:
Ha fent van az autón, működnie kell. Nem lehet törött, repedt,stb. Megfelelően kell működnie( nem világíthat magában pl.)Ja, és az E betünek is meg kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!