Forgalmi vizsga alkalmával?
A tegnapi kérdező járt úgy utoljára előtted.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__460..
Én harmadszorra mentem csak át. Az elsőnél kb. három hét alatt tudtam le a kötelező órákat (akkor még volt rutin is). Nem volt elég tapasztalatom és majdnem felmentem a járdára, az oktató meg belekormányzott...páff helycsere. Elismertem, rossz voltam, tanulópénznek elment. Utána fél év múlva mentem megint. Sztem sose vezetettem előtte még olyan jól. 35 perc lement, parkoltam le, egyszer csak derült égből "Cseréljen helyet az oktatóval". Én pislogtam, mondom Minek? Az volt a bajom, hogy mikor kinéztem a parkolót, kb. gyökkettővel megyek és egy szűk utcába nem néztem be feltűnően, hogy jönnek-e, mert ugye jobbkezes volt. Akkor fel tudtam volna robbanni. Mondta, hogy nem volt hibám még, de visszafele mondana egy két tanácsot. Finoman megköszöntem, mondtam neki, hogy ne mondja, mert felrobbanok és inkább hazagyalogolok...
Harmadiknál szerencsére nem ő volt. Már új rendszer élt. Mikor megcsináltam minden parkolást, plussz a saroktolatást, tudtam, hogy baromi nagy balfék lehetek, ha itt elszúrom. Mert tömegbe szerintem a legegyszerűbb menni. Mondta mondta az öreg és a két perces monológja után mondta, hogy balesetmentes vezetés kíván! Na ott is kijött belőlem egy két csúnya szó, de a pozitív értelemben. VB el is mosolygott és kérdezte, hogy sok volt a feszkó? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!