Miért engedett át a vizsgán, amikor még én is megbuktattam volna magam?
Irigylem a problémáid :D
Egyáltalán nem olyan nagy hiba ez, hogy nem parkoltál olyan szépen meg ilyesmik, szóval ne törődj vele.
Kedves kérdező, te maximalista vagy?
Nézd meg a vizsgaigazolást, ott látod mit számított hibának. Meg fogod találni az összeset, csak ezek nem "rögtön bukás" kategóriásak.
Köszönöm a válaszokat :) Általában nem vagyok maximalista, de ebben többet vártam volna magamtól, mert tudom, hogy mit tudok, és azt is, hogy ehhez képest milyen volt, amit a vizsgán műveltem.
Volt bukást érő hibám vizsga közben, ezzel már ott és akkor is tisztában voltam, a vizsgabiztos viszont nem húzta be abban az oszlopban a hibát.
Engem is átengedtek. Utolsó kanyarban betettem az autót a gyalogos elé az átkelőhelyen, persze nem durván, csak éppen el kellett volna engedni. Egyébként hiba nélkül mentem végig. Már negyedjére voltam vizsgázni. Aztán biztos úgy volt vele, hogy már 'eleget szenvedtem'. Emberségből. 11 ropi azért már sokat számít manapság. Olyan hibákat nem tudnak elnézni, például átmész a piroson. Ezeket nem szeretik, mert félnek, ha észreveszik, rögzítik, stb, akkor az oktatót és a vizsgabiztost felfüggesztik jó sok pénzbüntetés mellett.
Későn fékezős nekem is volt. Amíg az oktató nem fékez addíg nincs gond. Még le is fulladtam :) Az első vizsgám volt. Arra kell vigyázni, hogy most már az oktató nem várhat ki teljesen az utolsó pillanatig. Ha már látja, hogy ajjajjj, akkor már fékeznie kell.
Parkolásnál meg maximum rádszólnak, hogy válassz másik helyet haver. Ezért nem húznak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!