Volt már baleseted?
Sikerült szétcsapni sávváltáskor egy Daewoo-t(holt térben volt)-én voltam a hibás.
Felborult előttem egy szembejövő kamion féktávon belül,esély nem volt kikerülni - nem én voltam a hibás.
Mindkettő kamionnal történt :)
Egyetlen "balesetem" az volt hogy belehajtottam egy árokba, mert meg akartam fordulni, de mivel hófúvás volt, teljesen be volt takarva hóval, és hupp a kocsi eleje rögtön beleállt :D
Nagyon balfék húzás, de inkább ez mint hogy összetörjem az autót, jó sofőr vagyok, innentől nem eshetek tévedésbe.
Motorral jöttem úgy 140 körül, vadonat új volt, abban a hónapban vettem, és egy marha nő miatt ripityára tört, kétoldalról magas bokorral volt "díszítve" a kocsi beállója, én meg ugye nagy sebességgel haladtam, a kutya nem gondolta hogy éppen tolat majd kifelé, a sz*r feljött a torkomig úgy megijedtem, letudtam csökkenteni a sebességet 90 körülre, úgy hogy ne essek át azért a motoron, így szépen bele szaladtam a kocsija sarkában, azt a részt teljesen összetörte neki a motorom
Toyota yaris volt
Viszont elfogadtam hogy ez lett, mert 50-es táblánál mentem hosszú szakaszon 140-el, nem volt kérdés hogy magamat okolhattam, ugyanis ha 40-45-el döcögtem volna, semmi gond nem lenne ma se
42éves férfi vagyok, ez 36 éves koromban volt
Kedves hatoska, "egy marha nő miatt", hát itt nem a nő volt a marha. Örülök, hogy mindketten megúsztátok.
Én tavaly március közepén lefagyott útszakaszon kipördültem, hátuljával beoldalazott a kocsi a bal oldali árokba. Nagy szerencse, hogy nem jött semmi szembe. Kilenc éve volt jogsim.
Életemben nem volt balesetem.
Minden ismerősöm tud ilyeneket mesélni, de én sose.
Annyi van , hogy előttem viszont nagyon szeretnek az autósok koccanni. Szerencsére én mindig meg tudok állni , ha úgy adódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!