Hogy dolgozod fel a baleseted?
Motoros balesetem volt ma. Nem lett komolyabb bajom, de az esés elég durva volt, Budapest egyik legforgalmasabb részén.
A kérdésem kicsit bővebben, hogy akinek volt már balaesete, hogy előzte meg, hogy utána félelemmel ülljön motorra, autóba?
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:00
Belső sávban mentem, és index meg minden nélkül bevágott elém jobbról egy autó és ráfékezett. satu fékez kellett húznom, hogy ne menjek neki, és kicsúszott alólam a motor, ő pedig tovább ment. A jó kívánságot köszönöm, de nem kívánok hasonlókat neked, mert nem vagyok olyan rosszindulatú aljas ember, min te.
én autóval borultam 100km/h órás tempó felett
8 napon túl gyógyuló sérüléseim keletkeztek, de azért tudtam csinálni a napi dolgaim, szal nem voltam ágyhoz kötve
érdekes hogy nagyon nem sérültem lelkileg, semmi különösebb bajom nem volt, lehet azért is, mert előtte amatőr ralliztam így az agyamnak fel sem tűnt..
én 2007 ben szenvedtem balesetet autópályán kb 100-120-szal
egyszer csak defekt--->szalagkorlát---->aztán 3 szaltó végül szántóföld....nagyon megijedtem de szerencsére be voltam kötve ugyhogy kisebb sérülésekkel megusztam,de a kocsi tropa lett :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!