Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Van két kocsim! Egyik egy...

Van két kocsim! Egyik egy nagyon erős Audi A8 4.2 Quattro, másik pedig egy átlagos kisautó, Fiat Punto 1.2 Miért van ez?

Figyelt kérdés
Ha az utóbbival előzök meg valakit, ő számtalanszor gyorsít, próbál megszivatni gondolja hátha nem sikerül a manőverem? De ha az Audival teszem ugyanezt soha nem tapasztalok ilyet... Ez miért van? És mért fáj egyeseknek ha megelőzik?
2009. okt. 23. 11:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Viszont ha valóban akkora vagány vagy akkor nyugodtan mutass be pár fogást.Nem ártana mit tanulnom amai mocskos bűnözős életben
2009. okt. 30. 00:16
 12/13 A kérdező kommentje:

A kérdésem ugyan befagyasztottam, de utoljára még írok pár sort. Még egyszer szeretném közölni az unatkozó tizenévessel, nem nagyzolni és nem is az egészséges sportolással elért testi adottságomat szándékoztam itt reklámozni! Olvassad vissza kisiskolás barátom mikor és mire is válaszoltam én azt. A másik megjegyezni kívánt dolog: NEM KELLENE MINDIG ÁLTALÁNOSÍTANI!!! Ha Audim van és sportolok már egyből csak bűnöző lehetek? Csak sajnálni tudlak zsurmókám, sokat kell még tanulnod az életben...Ja és Krisztusi korba léptem, tehát NEM MAGADFAJTA TAKNYOS VAGYOK!!!

Ui.: Házi feladatodat megcsináltad fiacskám? Nem ám itt fekete pontokat viszel haza. Ajánlom foglalkozzál inkább a saját kis dolgaiddal, na meg ne feledd el kinyomkodni a pattanásaidat, mert a végén még megharap a róka..:)

2009. okt. 30. 13:38
 13/13 anonim ***** válasza:
lol
2014. aug. 17. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!