Van két kocsim! Egyik egy nagyon erős Audi A8 4.2 Quattro, másik pedig egy átlagos kisautó, Fiat Punto 1.2 Miért van ez?
A kérdésem ugyan befagyasztottam, de utoljára még írok pár sort. Még egyszer szeretném közölni az unatkozó tizenévessel, nem nagyzolni és nem is az egészséges sportolással elért testi adottságomat szándékoztam itt reklámozni! Olvassad vissza kisiskolás barátom mikor és mire is válaszoltam én azt. A másik megjegyezni kívánt dolog: NEM KELLENE MINDIG ÁLTALÁNOSÍTANI!!! Ha Audim van és sportolok már egyből csak bűnöző lehetek? Csak sajnálni tudlak zsurmókám, sokat kell még tanulnod az életben...Ja és Krisztusi korba léptem, tehát NEM MAGADFAJTA TAKNYOS VAGYOK!!!
Ui.: Házi feladatodat megcsináltad fiacskám? Nem ám itt fekete pontokat viszel haza. Ajánlom foglalkozzál inkább a saját kis dolgaiddal, na meg ne feledd el kinyomkodni a pattanásaidat, mert a végén még megharap a róka..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!