Van két kocsim! Egyik egy nagyon erős Audi A8 4.2 Quattro, másik pedig egy átlagos kisautó, Fiat Punto 1.2 Miért van ez?
Nos én a Második voltam és az ötödik a káromkodos.ÍNézd én egy köcsög idegbeteg vagyok,tőlem azt lerendezhetjük nemhiszem ,hogy félnék..Max a póktol félek
Elárulom neked hogy amióta nagymamánál voltam a kórházba nemfélek semmitől...és hogy miért?
Mert vannak súlyos rákos betegek ök elhiszem ,hogy félnek..Na majd ha ilyen beteg leszek akkor félek addig nem...Amugy valóban nemláttam mostanság kondigépet csak 4 éve.deeee 190 cm vagyok és 34 kilo.CSira
Kedves hozzászólók! Úgy érzem az utóbbi irományok zöme már régen nem az eredeti felvetésemhez kapcsolódik. Így szerintem fagyasszuk be a témát. Azért még egy kis kiegészítés a feszültség levezetős emberkéhez. Egy küzdelemben nem az számít, hogy mekkora behemót vagy, hanem hogy ésszel is tudj bunyózni! Jómagam inkább csak a barátnőm kedvéért, nyomom a vasat, de mellette jártas vagyok még pár küzdősportban is...Szóval, ha van kedved időpont egyeztetés és bemutathatok néhány fogást.. Amúgy én 187cm/100Kg/F-mint FÉRFI vagyok!!!! :)
Ui.: A rák témát feszegetőnek üzenném TÉVEDÉSBEN ÉL! Közeli hozzátartozóm is elhunyt sajnos eme szőrnyű betegségben és képzeld EGYÁLTALÁN NEM FÉLT... Szerintem te inkább attól rettegsz, hogy nehogy elkapjad...HAJRÁ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!