Egy lassan guruló rendőrautót láttam velem szemben a másik sávban. Elképzelhető, hogy trafiztak belőle? Ha igen, értelemszerűen hozzáadódik a mért sebességük az enyémhez. Lehetséges ez?
2013. júl. 7. 12:50
1/7 anonim válasza:
Mozgó autóból is trafiznak. Hpgy milyen alapon működik azt nem tudom,de nem is az a lényeg.
2013. júl. 7. 12:53
2/7 A kérdező kommentje:
Azért érdekes, mert igy hozzácsalnak 10 kmh-t a valós sebességhez.
2013. júl. 7. 13:31
3/7 anonim válasza:
Figyi, nem, pár hónapja volt a híradóban egy gazdag k**rva legújabb SL mercivel száguldott az autópályán, üldözte egy rendőrautó és az közben mérte a sebességét. Az is ment ilyen 190 körül, mégse azt mutatta a traffi h 30-al ment a csaj. Szóval nyugi, nincs ilyen :) Annak a cuccnak nem kell állóhelyzetben lennie, teljesen függetlenül érzékeli a járművek sebességét. De vigyázz, mert ezek a mocskos férgek most 12 milliárdért vesznek trafit, úgyhogy ne hajts gyorsan! Meg persze se záróvonal, se buszsáv, stb. Nekem van pl. 24 büntetésem a rohadtak miatt. Zsidó államban élünk sajnos.
2013. júl. 7. 15:30
4/7 A kérdező kommentje:
24? Keményen nyomod. Nekem ez lesz az első, igaz még friss a jogsi. Bár ezután majd jobban odafigyelek. Csak a barátnőmre figyeltem, mikor előztem, és nem az órát figyeltem. Mire szólt, h rendőrautó szemben, már 75 nél járt a mutató 60 as táblánál. Népligeti felüljárónál az üllőin.
2013. júl. 7. 15:42
5/7 anonim válasza:
Hát, kicsi a valószínűsége h az mért. Nagy valószínűséggel csak egy sima járőrautó volt. Én mentem már el 100-al is rendőrautóval szemben véletlenül, aztán nem vettem észre, hogy megfordult, hát nyomtam neki még jobban, aztán ilyen 150 km/h-s autósüldözés volt az Üllői úton, ahol 2x1 sáv van az Europark után. Aztán későn vettem észre, hogy üldöznek, így mentünk egy darabig. Elég komoly volt. De nem volt benne persze trafi, szivattak kicsit, azt továbbengedtek, nem volt bizonyítékuk, semmi büntetést nem kaptam. Neked sem kell aggódnod nagy valószínűséggel.
2013. júl. 7. 16:22
6/7 anonim válasza:
A technika adott. Ilyenkor a mozgó autó sebességével is számolnak. A mérőben lévő GPS azt is tudja mérni, így számolhat különbséget/összeget. De nem nagyon használják. Kénylemesebb és olcsóbb nekik is befeküdni a kocsiba.
"Nekem van pl. 24 büntetésem a rohadtak miatt. Zsidó államban élünk sajnos."
Inkább aki hülye haljon meg államban...
"De vigyázz, mert ezek a mocskos férgek most 12 milliárdért vesznek trafit, úgyhogy ne hajts gyorsan!"
Remélem tényleg kevesebb állat lesz az utakon. Bár mint a te példád is mutatja, erre ne nagyon számítsak.
2013. júl. 7. 17:19
7/7 anonim válasza:
Van olyan traffipax ami mozgó autóból mér, de tudtommal Magyarországon ilyen nincs, hisz többszöröse a sima trafinak.
Amúgy HA mért volna(ami nem lehet), és te 60-as táblánál 75-tel mentél, akkor sem küldenének csekket, úgyanis 60-as táblánál 78-ig csak helyszíni bírság van. + még azt is vegyük figyelembe, hogy a km órád minimum 3 km/h-t csal pluszban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!