Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet jobb kormányos autóból...

Lehet jobb kormányos autóból ball oldalas csinálni?

Figyelt kérdés

Lehet jobb kormányos autóból ball oldalas csinálni ?

Ha igen mennyibe kerül az ? amugy egy suzuki Jimnyröl lenne szó !

A válaszokat előre is köszönöm.

2013. jún. 18. 16:26
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
A megoldást egy karosszéria lakatosnál találod, ki kell cserélni a tűzfalat, ez elég nagy mértékű megbontást igényel, kell egy bal kormányos műszerfal, átrakni a pedálokat, kormányművet.
2013. jún. 18. 16:49
 2/8 A kérdező kommentje:
ahham akkro egyszerübb ha egy ball oldalast vesz az ember 1,2 millioért.
2013. jún. 18. 17:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem véletlenül olyan olcsók a jobb kormányos autók.

Van, amelyikben nem kell a tűzfalon alakítani, mert olyan lego elven tervezték meg, hogy könnyen lehessen jobb és bal kormányost építeni ugyanabból az autóból. De egyes alkatrészekből mindenképpen meg kell venni a balos alkatrészeket. Nem biztos, hogy bukta az átalakítás, utána kell nézni.

2013. jún. 18. 17:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet de nem éri meg, pláne nem ilyen olcsóbb autóknál. Több millás autóknál talán megéri.
2013. jún. 18. 20:32
 5/8 szabika1983 ***** válasza:
90%

Ez pontosan így van... Nem érdemes, max ha UK-ből hozol egy X5-öst mint a barátom, és az kint fillérekbe volt, az átalakítása pontosan nem tudom, de 700-800 között...

A Suzukit ne bántsd, felesleges :)

2013. jún. 18. 20:35
 6/8 A kérdező kommentje:
rendicsek :)
2013. jún. 18. 21:38
 7/8 anonim ***** válasza:
92%

Ez nem úgy van, hogy beugrunk a bontóba, na fiúk, szedjetek össze egy balkormányos szettet, aztán hétvégén a mise után csere.

Először is engedélyezési eljárás teljes dokumentációval, indoklással...na az már bukta...

a jimny egy csudajó kis aranyos kocsi..én biztos nem törném a fejem cserén, járnék jobb kormánnyal...baromi jó buli...(az első balesetig)

2013. jún. 19. 05:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Azon már én is gondolkoztam, hogy nehéz jobb kormányossal előzni. Ültem már jobb kormányos autóban utasként és akkor én figyeltem a szembejövőket.

Be kellene szerelni egy kis előrenéző kamerát a bal oldali visszapillantóba, annak a képét meg egy kis monitoron figyelné a sáfjőr.

2013. jún. 19. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!