Mehetek meztelen felsőtesttel nagy motorral?
Holnaptól szabadságon vagyok, és szeretnék menni kiruccanni egy fél napot, de mivel nagyon meleg volt ma is így a bőrkabát öngyilkosság most, és legalább érne a nap is
Ha eltekintünk attól hogy összevissza zúznám magam ha baj lenne, ettől függetlenül szabályzat nem tiltja?
Sisak lenne rajtam azért
"de ezek rám ragadnak az izzadástól"
Kérdező te életedben nem motoroztál még. Motoron sose izzad rád egy póló a menetszél miatt, hiába van 40 fok. Másrészt már pólóban is nagyon fájdalmas egy méh eltalálása.
Nekem múltkor egy holló repült nekem 60-nál, lemetszette a fél péniszemet. Fájdalmas volt.
22L
Jaja, én is mindig fecskében mocizok és mezítláb. Ja és bukó sem kell zárt!!! Plexi meg teljesen felesleges!!!
Ne hallgass rájuk, ha meleg van, meleg van!!!
A kezedben meg mindig legyen valami hűs pia!
Ja és voltak régen azok a kis ventillátorok ifákban, olyat is tegyél a kormányra, tuti van motoros kivitelben is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!