Mehetek meztelen felsőtesttel nagy motorral?
Holnaptól szabadságon vagyok, és szeretnék menni kiruccanni egy fél napot, de mivel nagyon meleg volt ma is így a bőrkabát öngyilkosság most, és legalább érne a nap is
Ha eltekintünk attól hogy összevissza zúznám magam ha baj lenne, ettől függetlenül szabályzat nem tiltja?
Sisak lenne rajtam azért
Ültél már motoron?
Már 50-nél egy robogón rövidújúban is nagyon kellemetlen, nemhogy egy nagy motoron meztelenül!
Erre is csak azt tudom mondani, mint arra, amikor valaki azzal kardoskodik, hogy ő nem köti be a biztonsági övet:
kössön egy biztosítást és írjon egy nyilatkozatot, hogy amennyiben baleset éri az állam minden kezelési költségét áthárítja rá és a biztosítójára.... Utána felőlem egy szál f@xban us motorozhat :)
Mehetsz, szeritnem mindenki maga dönti el miben motorozik, tudomásom szerint nincs szabályzás arra, hogy miben motorozol ( a bukó kötelező ).
A legnagyobb nyári melegben is ajánlatos felöltöznöd, márcsak az izületeid miatt is, mert a menetszél árthat nekik ( Pl a térdnek ).
Én nem igazán érzem magam jól a motoron ha "pőrén" ücsörgök rajta, mindig felöltözöm rendesen. Nem mondom, hogy nem sülök bele az bőrcuccba a nyári hőségben :), de menet közben egyáltalán nem kényelmetlen.
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem ma se volt melegem teljesen beöltözve. Legalábbis addig amíg legalább 30-al mentem. A felett teljesen jó a szellőzése a ruhának és egész kellemes.
A bogarakat meg már írták. Azok is nagyot ütnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!