Mi is a kérdés lényege?
Kérdezem, hogy mi a gondod a hirdetéssel?
15 éve nem voltam már balesetben hibás, de megígérem neked, hogy ha én leszek a károkozó, akkor a lemenő nap fényénél rituálisan megsemmisítem a jogsimat miközben hamut szórok a fejemre és megszaggatom a ruhámat!
Így jó?
Kedves Kérdező!
Mint született magyar akinek az anyanyelve magyar, hozzá vagyok szokva, hogy szép, szabatos kerek, a nyelv szabályainak megfelelő kérdéseket tegyek fel a nálam vizsgázóknak!
A kérdésed értelmezhetetlen, ugyanis az, hogy "nézd meg a videót" az értelmezhetetlen, tudod, alany, állítmány, többi mondatrész és ige.
Amellett, mi a biztosítéka, hogy ez a film nem megrendezett?
De ne fáradj velem, inkább szép nyelvünk szabályainak megtanulásával töltsd az idődet.
Ne az anyanyelvemmel törődj.
Arra voltam kíváncsi,hogy tetszik e a videó.
Humoros nem?
„Humoros, nem?”
Ez esetben:
Ez a kérdés rossz kategóriában van
Ebből a kérdésből nem derül ki, mit szeretne megtudni a kérdező
Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció
Ez a kérdés provokatív vagy trágár
Ez a kérdés más szempontból szabályszegő, illetve ellenőrzendő
ma 09:14-nek.
Ne is haragudj 0%-os. Magyarázd meg nekem és a többieknek is, hogy mi a fene az én kérdésemben a provokatív.
Ne a névtelenségbe burkolózzál és másokat moderáljál.
Ha a kérdésre nem tudsz normális választ adni akkor inkább te ne is válaszolj.
Utolsónak meg,nem tudom mióta kering ez a videó a neten, de én most láttam először és tetszett.
Hogy érthetőbb legyek az volt a kérdés, a videón nyilvánvalóan jogosítvánnyal rendelkezők vezetnek és ha ilyen baleseteket csinálnak megkérdőjelezhető, hogy hogyan szerezték a jogsit.
Stimmel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!