Elvennéd a jogosítványt azoktól, akik gyenge idegzetűek?
a felsoroltak önmagukban nem jelentenek (nagy)veszélyt...de...
fontos a konfliktuskezelés. ha véletlenül balesetbe, vagy nagyon nehezen megoldható közlekedési szituba keveredik, na akkor derül ki, hogy alkalmas-e?
azonkívül minden közlekedő embernek lehet rossz, illetve nagyon rossz napja.Ha egy betegségektől mentes, jófelfogású ember koccan, de kicsit törik a kocsija, (mellesleg épp' a szeretőjétől siet haza),ráadásul rendőrt akar hívni a másik fél, benne meg nyomokban még van egy kis cefre is... na azt a szitut nehéz jól kezelni. Ott válik el, hogy ki is a gyenge idegzetű...
Én szimplán IQ teszthez is kötném a jogsi szerzését.
Így is elég retardált van az utakon...
Elég komplex dolog a járművezetés.
Egy depressziót pont az menthet, húzhat ki a depiből, hogy érzi, jól teszi amit csinál és ez emeli az önbizalmi indexét.
Nem a depresszió a veszélyes hanem az elfojtott, ki nem élt agresszió! Egy rossz munkahelyi légkör vagy házsártos házastárs ebből a szempontból veszélyesebb.
"Én szimplán IQ teszthez is kötném a jogsi szerzését."
igen és ahoz mit szólsz hogy van egy ismerősöm akinek 5-dik alkalomkor sikerült a jogsija pestre kellet mennie és na ezt figyeld EGYETEMEN majdnem mindenből kitűnő.Na ennek is adnál jogsit akkor az tuti mert az egy dolog hogy okos de nem biztos hogy ért a vezetéshez
"igen és ahoz mit szólsz hogy van egy ismerősöm akinek 5-dik alkalomkor sikerült a jogsija pestre kellet mennie és na ezt figyeld EGYETEMEN majdnem mindenből kitűnő.Na ennek is adnál jogsit akkor az tuti mert az egy dolog hogy okos de nem biztos hogy ért a vezetéshez"
Nem azt írtam hogy IQ teszthez kötném hanem azt hogy ahhoz is kötném. Tehát ha IQ-tesztem megfelelt(amin ő megfelelne) akkor mehet a többire. Ami elég nehézkes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!