Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Elvennéd a jogosítványt...

Elvennéd a jogosítványt azoktól, akik gyenge idegzetűek?

Figyelt kérdés
depressziós, konfliktuskezelő képességre képtelenség, életképtelennek nevezett egyénektől

2013. jan. 4. 13:34
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
+ pánikbetegség, szorongás
2013. jan. 4. 13:35
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, nem mindegyik jelenti azt, hogy nem tud jól vezetni. Plusz az orvosi vizsgálat nem deríti ki ezeket. A depressziós emberek többségén nem is lehet látni, hogy baja van.
2013. jan. 4. 13:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem több veszélyt hordoznak az agresszív, alacsony IQ-jú egyedek
2013. jan. 4. 13:41
 4/12 anonim ***** válasza:

a felsoroltak önmagukban nem jelentenek (nagy)veszélyt...de...

fontos a konfliktuskezelés. ha véletlenül balesetbe, vagy nagyon nehezen megoldható közlekedési szituba keveredik, na akkor derül ki, hogy alkalmas-e?

azonkívül minden közlekedő embernek lehet rossz, illetve nagyon rossz napja.Ha egy betegségektől mentes, jófelfogású ember koccan, de kicsit törik a kocsija, (mellesleg épp' a szeretőjétől siet haza),ráadásul rendőrt akar hívni a másik fél, benne meg nyomokban még van egy kis cefre is... na azt a szitut nehéz jól kezelni. Ott válik el, hogy ki is a gyenge idegzetű...

2013. jan. 4. 13:51
 5/12 anonim ***** válasza:

Én szimplán IQ teszthez is kötném a jogsi szerzését.

Így is elég retardált van az utakon...

2013. jan. 4. 17:02
 6/12 anonim ***** válasza:
Van olyan, aki rossz idegzetű, de vezetésnél nem látszik rajta, van olyan, aki normális idegzetű, de vezetésnél nem az, ilyen pl anyám :) Nem lehet ezt kiszűrni.
2013. jan. 4. 17:16
 7/12 anonim ***** válasza:
És mégis , hogy döntenéd el , hogy valaki "életképtelen"? Meg ki döntené el? Te?
2013. jan. 5. 21:41
 8/12 anonim válasza:

Elég komplex dolog a járművezetés.

Egy depressziót pont az menthet, húzhat ki a depiből, hogy érzi, jól teszi amit csinál és ez emeli az önbizalmi indexét.

Nem a depresszió a veszélyes hanem az elfojtott, ki nem élt agresszió! Egy rossz munkahelyi légkör vagy házsártos házastárs ebből a szempontból veszélyesebb.

2013. jún. 16. 09:17
 9/12 anonim ***** válasza:

"Én szimplán IQ teszthez is kötném a jogsi szerzését."

igen és ahoz mit szólsz hogy van egy ismerősöm akinek 5-dik alkalomkor sikerült a jogsija pestre kellet mennie és na ezt figyeld EGYETEMEN majdnem mindenből kitűnő.Na ennek is adnál jogsit akkor az tuti mert az egy dolog hogy okos de nem biztos hogy ért a vezetéshez

2013. jún. 19. 08:10
 10/12 anonim ***** válasza:

"igen és ahoz mit szólsz hogy van egy ismerősöm akinek 5-dik alkalomkor sikerült a jogsija pestre kellet mennie és na ezt figyeld EGYETEMEN majdnem mindenből kitűnő.Na ennek is adnál jogsit akkor az tuti mert az egy dolog hogy okos de nem biztos hogy ért a vezetéshez"

Nem azt írtam hogy IQ teszthez kötném hanem azt hogy ahhoz is kötném. Tehát ha IQ-tesztem megfelelt(amin ő megfelelne) akkor mehet a többire. Ami elég nehézkes lenne.

2013. jún. 19. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!