Mikor van nagy gáz piroson áthajtásért?
Figyelt kérdés
Sokszor megyek gyorsabban mondjuk 70 es tábla, és megyek 65-tel. És látom, hogy vált. Még sárga, de nagyot kellene fékeznem, hogy m,egálljak. ilyenkor még átmegyek.
A kocsi hátulja szerintem már piropsban van.
Mikor van nagy gáz ha ilyet csinálok?
Amíg nem jön belém senki, és nem ütök el senkit, addig nincs akkora gáz?
Max kapok egy büntetést, mert lefényképezett egy rendőr?
2013. jún. 12. 15:20
11/11 anonim válasza:
Természetesen bő másfél millió kilométeres balesetmentes vezetés után nem okoznék szándékosan balesetet. Ugyanakkor mai tőkeszegény világunkban könnyen meglehet, hogy a büntetést elkerülni akarván tényleg padlóféket nyomok, vagy ha nem én, akkor más, mikor sárgára vált a lámpa. Ennek veszélyességét, a mindenáron való bírságolás értelmetlenségét akartam kiemelni a rendőrös példámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!