Mikor tudhatom meg legkorábban, hogy kapok-e büntit a piroson való áthajtásért?
A napokban épp nem volt látható a lámpa jelzése egy másik autó miatt, épp gyorsított a sor...., de nekem már csak a piroson sikerült átmennem :( Annyit láttam, hogy sárga villog, és máris piros, de én akkor már néhány méterre voltam, havas úton hiába fékezek, biztos nem tudtam volna megállni... igen, jobban kellett volna figyelnem, tudom! Most fordult velem elő először. Valami mintha villant volna mögöttem a kereszteződésben, amit csak a visszapillantóból láttam, de visszafordulva sem rendőrt, sem a lámpára szerelve nem láttam kamerát. Olyan volt, mintha vakuztak volna, de a kamera csak nem villan ekkorát, hiszen a szembejövőket biztos zavarná a vezetésben, nem?
Szóval azt szeretném megtudni, hogy hol tudhatom meg, hogy kapok-e csekket? Tudom, nem kellett volna átmennem, jobban fgyelni, stb., de megtörtént, bárhogy bánom :( Azóta csak ez jár az eszembe, és iszonyatosan parázok....
01.25, Gödöllő, Dózsa Gy. úton haladtam, a hév átjárón mentem át a 3-asról, az első lámpás kereszteződés (most jártam arra először, és épp nem találtam a helyes utat....), vagy Szabadság tér, vagy Kossuth L. u.
Utánam 1 autóval kikanyarodott egy rendőrautó is, először azt hittem, ők kaptak el, de nem történt semmi...
Ismerem a helyet, a Kossuth Lajos utcánál nagyon idióta lett az a lámpás keresztezödés.
Ha a rendörautó nem állított meg, akkor ne félj.
Ha jól láttam nincs rajta kamera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!