Soforok! Milyen a WABERERS-nek dolgozni?
Figyelt kérdés
Vegyes tapasztalatokat hallottam, van aki azt mondta korrektek, egyesek szerint viszont mindenfele mondvacsinalt indokkal le-le vonnak a fizetesbol nagyon komoly osszegeket! Masik kerdesem! Hogyan lehet ott megoldani, hogy a parom velem johessen a kamionba? Egyutt megis csak jobb lenne :)2013. jún. 3. 19:42
1/2 anonim válasza:
Én már vagy kilenc éve eljöttem, még Hungarocamionnak hívták. Én csak egészen kezdőknek tudnám ajánlani, ott több segítséget kap mint egy kisebb cégnél. Egy - két év gyakorlat után aztán lehet olyan céghez menni, ahol pénzt is lehet keresni. Tele van Európa sofőrállással, érdemes egy alapfokú angol - német nyelvtudást összeszedni, utána nyitva áll a piac egy gyakorlott kamionsofőr előtt.
2/2 anonim válasza:
Akinek "jobban" fizetnek a legtöbb azért nem fél vagy 1 éve van ott + esetleg néha vállal betanulókat is!
Kezdő gépjárművezetőnek a legjobb! Tudom sokan azzal jönnek, hogy fokozatosan kellene elkezdeni a szakmát B->C->E vagy akkor legalább belföldön, de tudom magamról is meg másoktól is belföldön nem nagyon lehet, mert gyakorlat nélkül szóba se állnak az emberrel!
Egyébként ha később tényleg akarsz jól keresni akkor középfokon tanulj meg német és/vagy angolul!
Waberers-nél meg lehet oldani, hogy veled mehessen a párod persze gondolom azért nem rendszeresen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!