Teherautósok kinél/kinek nem érdemes dolgozni?
Ez itt most a mínusz reklám helye.
Most rakom le a C jogsit de már azon gondolkodom ,hogy hol tudnék normálisan melózni ezzel a jogsival? Illetve mit és kiket kerüljek el nagy ívben. Nem akarom hogy halálra szívassanak ,így mikre figyeljek oda? Kösz a válaszokat..
Az ilyen földmunkáról és építkezésekről mi a véleményetek??
Azok fizetnek normálisabban? Gondolom ezek nem hosszútávú munkák ,de egy évig valahol el kell szerencsétlenkednem ,hogy lerakhassam az E vizsgát is. Meg addig össze kell gyűjtenem a rávalót is és még élni is szeretnék egy kicsit. Amúgy min múlik mibe kell tahográf és mibe nem?
Mert én németbe a 7,5 tonnás bérelhető dobozos man-ba nem láttam tahográfot. Ez hogy lehetett?
Az a rossz munkahely ahol elvárják hogy szabálysértést kövess el ,manikulálj a tahográffal meg ilyesmik. Az ilyen helyeket el kell nagy ívben kerülni. Ha belemész akkor tudjál arról hogy a pézeddel a jogsiddal és a saját valamint mások életét teszed kockára. Nem kell nagy dolgokra gondolni csak túlvezetsz vagy csalsz valamivel aztán hibádon kívűl valami baleset történik. Elédugrik valami hajléktalan vagy feltekeredik rád egy személyautós és neked reszeltek. Nem fog a főnököd járni hozzád a beszélőre és biztos lehetsz benne hogy ők kenik rád először a balhét. És még anyagilag sem jársz jól mert semmivel nem keresel többet.
Voltam olyan munkahelyen ahol azt mondta nekem az irányítóm hogy a cégüknél nem szokták visszapótolni a többletidő felhasználásokat. Visszakérdeztem hogy a stopp táblánál azért a cég emberei meg szoktak állni??
Hőzöngött kicsit de belátta úgyis az van amit én csinálok mert nekem a lábam nyomja a gázt az ő száját megg a szél lengeti. Űgyse rúg ki mert nem adhat olyan utasítást ami szabályszegésre kötelez. Ha meg kirug elmész más 1001 helyre ő meg ember nélkül marad. az üres kocsi meg csak viszi a pénzt nem hozza. Ezt azért elmondom annak aki nem tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!