Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mi az, hogy a külső sávban...

Mi az, hogy a külső sávban lehagynak? Az oktatóm azt mondta nem arra való az!

Figyelt kérdés

Oktatóm azt mondta a belső arra van, aki gyorsan akarna menni.

Na van egy út 70es tábla 2 sáv, pontosabban 2x2 sáv, de el van választva füves résszel.

És a belsőben előttem mennek 50 körül, de mögöttem is jönnének gyorsan, attól nekem nem kell kimennem a külsőbe nem?

Én is mennék, de előttem várost nézegetnek!

Mégis hogy gondolják ezt? A külsőbe meg húznak el mellettem 60-70el...

Ezeknek nem volt oktatójuk?

2013. máj. 31. 11:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

megszakérti...ez jó...

há' mer má tuggya...

2013. jún. 1. 22:06
 12/13 anonim ***** válasza:
73%
Egyik ügyetlen vezető generálja a többi ügyetlent. Előtted lassan mennek, mondod. Követed őt, hiszen jobbról előzni tilos. De meddig? Ha az előtted haladó - szabálytalanul - nem húzódik le jobbra, hanem 50 - nel kolbászol meddig követed? Ilyenkor jobb ha jobbról, fokozott figyelemmel persze lehagyjuk, esetleg észreveszi magát, de ha nem, akkor is letudtuk, nem kell többet foglalkozni vele. Akik jobbról leelőznek, tudják ezt, haladni akarnak, rutinosak, két perc múlva már nem is emlékeznek rá, ti pedig mazsolák ott görcsöltök egymás farában.
2013. jún. 4. 14:00
 13/13 anonim ***** válasza:

A szabályok szakszerű idézése mellett nem árt pár év gyakorlat sem. Más a vizsgán elvárt gépjármű vezetés és más a való élet. Azt is nagyon fontos figyelembe venni, hogy milyen környezetben vezetsz (nagyvárosi dugóban, falusi utcákon, esetleg eltérő közlekedési kultúrájú országokban stb.) Mindegy mik a szabályok, ha nem ügyelsz a körülményekre hamar lehet egy rommá tört gépjárműved rommá tört utasokkal.

Ha Nálad gyorsabban szeretne közlekedni valaki, akkor szépen húzódj le a szélső sávba előle, különben meg fognak előzni jobbról. Ez egy figyelmes autóvezetőnek megalázó. Egy olyannak, aki csak előre mered többszáz kilométeren át és semmit sem észlel sem a mellette sem a mögötte történtekről, annak persze fel sem tűnik, ami szerintem katasztrófa.

2013. jún. 15. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!