Mi az, hogy a külső sávban lehagynak? Az oktatóm azt mondta nem arra való az!
Oktatóm azt mondta a belső arra van, aki gyorsan akarna menni.
Na van egy út 70es tábla 2 sáv, pontosabban 2x2 sáv, de el van választva füves résszel.
És a belsőben előttem mennek 50 körül, de mögöttem is jönnének gyorsan, attól nekem nem kell kimennem a külsőbe nem?
Én is mennék, de előttem várost nézegetnek!
Mégis hogy gondolják ezt? A külsőbe meg húznak el mellettem 60-70el...
Ezeknek nem volt oktatójuk?
megszakérti...ez jó...
há' mer má tuggya...
A szabályok szakszerű idézése mellett nem árt pár év gyakorlat sem. Más a vizsgán elvárt gépjármű vezetés és más a való élet. Azt is nagyon fontos figyelembe venni, hogy milyen környezetben vezetsz (nagyvárosi dugóban, falusi utcákon, esetleg eltérő közlekedési kultúrájú országokban stb.) Mindegy mik a szabályok, ha nem ügyelsz a körülményekre hamar lehet egy rommá tört gépjárműved rommá tört utasokkal.
Ha Nálad gyorsabban szeretne közlekedni valaki, akkor szépen húzódj le a szélső sávba előle, különben meg fognak előzni jobbról. Ez egy figyelmes autóvezetőnek megalázó. Egy olyannak, aki csak előre mered többszáz kilométeren át és semmit sem észlel sem a mellette sem a mögötte történtekről, annak persze fel sem tűnik, ami szerintem katasztrófa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!