Buszsáv belső, vagy külső sávban van? Bővebben lent.
Valóban kikapcsolják a közvilt 5-kor, de hát azért van a kocsin is világítás, hogy ez ne okozzon gondot.
Mint azt egy előttem szóló már említette, így emlékezetből nem szabad közlekedni.
Én egy szer követtem el ezt a nagy hibát, -akkor szerencsésen megúsztam és megfogadtam soha többé.
Ha emlékezetből vezetsz, és esetleg valamit változtatnak az általad megszokott útvonalon, jobb esetben bünti, szerencsétlenebb esetben csatt lehet belőle.
csodás farkas vakságban szenvedsz :) vagy vakk vagy !
lényeg nem szabad igy vezetni elöre utvonal szemlét kezdesz itt jobbra ott balra :(
és mi van ha reggelre le zárják x uttat és te csak másik iránybol mehetsz van villamos meg buszsáv ???
le parkolsz és gyalogolsz?
Nem mondtam, h nem nézem a táblákat! De inkább meg is kérdezem!
Kresz tesztből:
2. Érdemes-e vezetés elõtt megtervezni a vezetés útvonalát?
a)Igen, a legrövidebb utat célszerû választani, mert így gazdaságosabb az üzemeltetés.
b)Igen, mert az elõrelátó vezetõ mindig jobban ügyel a közlekedés biztonságára és folyamatosságára, mint az útvonal hosszára.
c)Az útvonaltervezésnek nincs jelentõsége.
Nos, vajon melyik a helyes válasz? A "B". Ennyit rólatok, meg a nagy rutinotokról. Amúgy a Kresz könyv jó dolog, nektek is tetszene, mert tele van színes képekkel :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!