Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ugye mindenki tudja, akinek...

Ugye mindenki tudja, akinek hatalma van autót vezetni, hogy lakott területen belül sebességkorlátozás van?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérni attól a vezetőtől, aki tegnap este a Kismaros tábla után elülötte a két éves, ivartalanított cirmos macskámat, hogy emlékezzen erre a szabályra. Azon a szakaszon nagyobb teremtmények is át szoktak kelni, hogy lemenjenek inni a Dunához, méghozzá akkora sebességgel, hogy csak később fogja fel az ember, hogy milyen állatot is látott. Örülök, hogy nem egy vaddisznóval randevúzott az autója, mert akkor lehet, hogy ma reggel ő feküdt volna kihűlve az úton. A macskám sem tartotta be tegnap este a szabályokat, pedig nagyon jól tudta, hogy nem mehet arrafelé. Nektek még el tudom mondani, hogy tartsátok be a szabályokat és vezessetek ott lassabban, kérlek. Köszönöm, hogy elolvastad a kérésem.

#R.I.P. #Leó meghalt
2013. máj. 13. 16:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

macsek elütés,mindig volt,és lesz is,

ezen nem lehet változtatni,

2013. máj. 13. 16:58
 2/15 anonim ***** válasza:
én ezért nem tartok macskát
2013. máj. 13. 17:17
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
50-nél lassabban haladva is el lehet csapni egy macskát, ha rosszkor szalad ki...
2013. máj. 13. 17:20
 4/15 anonim ***** válasza:
29%
Örülj neki, hogy az autónak nem lett baja és nem keresett meg a sofőr, hogy fizesd ki a kárt. Ugyanis a macskádnak semmi keresnivalója az úttesten, ha kárt okoz egy arra haladó autóban, akkor azt neked kell kifizetned, ráadásul szabálysértési bírságot is kapsz, amiért felügyelet nélkül kószált közterületen.
2013. máj. 13. 17:23
 5/15 anonim ***** válasza:

ma 17:23

Lehet hogy elméletben így van de ez gyakorlatban egy hatalmas baromság. Ez nem kutya hogy visszatartsa a kerítés.

2013. máj. 13. 18:46
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
5, ha összetörné a kocsidat egy macska és felismernéd, nem kérnéd a tulajtól a javítás árát?
2013. máj. 13. 19:07
 7/15 anonim ***** válasza:
Sajnos macskát elütni nagyon könnyű. A nagyobb teremtményekről annyit, hogy a kutyát, vaddisznót, szarvast, embert nem takarja el a fű, ezért őket jobb eséllyel lehet időben észlelni ha a kocsi elé futnak.
2013. máj. 13. 19:09
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 4-es/7-es, Te egy oltari nagy...! Igen! Az vagy! Nem keresnem a macskat gazdajat hanem allatorvoshoz vinnem hogy megmenthessuk. Mert En egy EMBER vagyok! Te meg a bekepzelt hulye. Valoban 40-rol is el lehet utni egy macskat ha az rosszkor szalad ki egyebkent, de lassuk be hogy az esetek 90%aban sajnos korant sem errol van szo hanem beteg autosokrol. Erdekes En meg soha nem utottem el senkit es semmit, pedig eleg regota vezetek es talan par szazezer kilometerrel tobbet is mentem mar toletek. Egy kamionos.
2013. máj. 13. 19:21
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

"En meg soha nem utottem el senkit es semmit, pedig eleg regota vezetek es talan par szazezer kilometerrel tobbet is mentem mar toletek. Egy kamionos."

Nekem már sikerült 2 kutyát, 1 őzet, 1 baglyot,2 denevért, egy csomó verebet, galambot. Lehetsz te akár Schuhmacher is, ha féktávon belül megy/repül eléd akkor nem tudsz semmit tenni.

Üdv, egy másik kamionos.

2013. máj. 13. 19:36
 10/15 anonim ***** válasza:
"Valoban 40-rol is el lehet utni egy macskat ha az rosszkor szalad ki egyebkent, de lassuk be hogy az esetek 90%aban sajnos korant sem errol van szo"
2013. máj. 13. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!