Kezdő vezetői engedéllyel vezethetek autópályán?
Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 21:27
1/13 Beviz Elek válasza:
Persze, a jogsid oda is szól.
Azèrt jó ha van melletted tapasztalt soför, aki adhat jó tanàcsokat, de nem kötelezö.
Èn az elsö idöszakban többet pàlyàztam mint bàrmi màst
2/13 anonim válasza:
Igen, vezethetsz autópályán. A kezdő minősítés erre nem vonatkozik.
3/13 anonim válasza:
autópályára kell a legkevesebb tudás. persze a belső sávban kell haladni ilyenkor.
4/13 anonim válasza:
Kezdő vezetői engedélyed van, és nem tudod hogy vezethetsz-e autópályán?
Gratulálok a sikeres vizsgádhoz.
5/13 Beviz Elek válasza:
21:34
Ott a pont!
Valóban nem kell sok tudàs hozzà. A lènyeg a követèsi tàvolsàg, a sürü tükörhasznàlat (mert szerintem nem a gyorshajtóval van a baj, hanem aki ezt nem làtja ès bemegy elè), illetve a forgalom segìtèse szempontjàból pàr aprósàg (gyorsìtósàvból èrkezö autós beilleszkedèsènek segìtèse- föleg kamionok esetèben, gyorsabban haladót fölöslegesen nem tartjuk fel ha elözünk a belsöben, stb alapszabàlyok).
6/13 anonim válasza:
belső helyett külsőt akartam írni amúgy.
7/13 anonim válasza:
ha nem húzol utánfutót akkor vezethetsz.
8/13 anonim válasza:
Ha nem traktorral vagy, akkor igen.
9/13 anonim válasza:
Szerintem nem vezethetsz, még gyakoroljál pár évet.....pontosan 5-öt, aztán mehetsz! De a tükörbe tényleg ne felejts ám belenézni, mert nagy baj lehet.
10/13 A Tengerész válasza:
Már a kérdés valami nagy bajt mutat. Nincs olyan hogy "vezetői engedély". Jogosítvány van. Aki azt nem a piacon vette az tudja a kérdésre is a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!