Lefesthetem-e az autóm hátsó szélvédőit?
Figyelt kérdés
Azokat a szélvédő felületeket amit fóliával lelehet sötétíteni lefesthetem-e?A műszakin szólnak érte esetleg?2013. máj. 3. 14:26
1/13 anonim válasza:
Lefesteni? Dehogy lehet!
A sotetitesen atlatsz, a festeken nem... Most gondolhatsz arra hogy a kis ceges kocsiknak meg muanyag boritas van az uveg helyen, de azok mar teherautonak vannak vizsgaztatva!
Ne fesd le szerintem!
3/13 anonim válasza:
Első válaszoló. Igen, egy kis 1.2-es corsa is teherautónak van vizsgáztatva mi? :D
4/13 anonim válasza:
Hát,igen magyarországon a kis corsákat is pl kis teher autónak is le vizsgáztathatják cégek ha jól tudom,biztos láttál már kis dobozos autókat,azok mind kis teherek,ha le fested valószínű műszakin nem megy át.A fóliáért nem szólnak ,ha van műbizonylatod
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Igazából arra gondoltam,hogy ha a hátsó ablakokra lehet olyan sötét fóliát tenni amin gyakorlatilag nem lehet belátni akkor festhetem is.A cél az lenne,hogy ne lássanak bele.
2013. máj. 4. 06:26
6/13 anonim válasza:
Ez hülyeség. Több ismerősömnek is vannak ilyen céges járgányaik, (corsátol kezdve hiace-ig) és egyik sincs teherautóként levizsgáztatva, sőt B kategóriás jogsival vezetik.
7/13 anonim válasza:
Lehet B-vel 3.5 tonnáig vezetni KIS tehert,ami ez fölött van az már C kategória ,én igy tudom
8/13 anonim válasza:
Nem kell hozza C mivel a sulya kisebb, mar itt is latszik, hogy nem vagy otthon a temaban. Ettol fuggetlenul viszont a muanyaggal boritott hatso szelvedos kis 1.2-es corsa kistehernek szamit! Lefesteni pedig nem lehet! Sot, foliat sem tehetsz ra akarmilyet, meg van szabva a sotetites maximalis legnagyobb merteke, menj el egy foliashoz, 10esbol megcsinaljak neked mubizonylattal egyutt, es Ok tudni fogjak mi a megengedett maximum. Azon mar csak nappal lehet belatni es csak bizonyos szogbol/bizonyos fenyviszonyokban.
9/13 anonim válasza:
Valószinü nem értjünk egymást.3.5 Tonna felett kell a C!3.5 tonnáig elég a B.A fóliázásnak 75%-ban kell át láthatónak lenni,műbizonylatal,persze meg lehet oldani feketén de valakinek kell a hátát tartani,ezért!
10/13 A kérdező kommentje:
Kicsit elkanyarodtunk a kérdéstől.B oszloptól hátra fele fóliázható az autó akár olyan fóliával amin nem látnak át.A kérdés az,hogy a fóliázást kiválthatom-e festéssel?
2013. máj. 5. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!