Opel Astra F acélfelnit lefesthetem így?
Persze, lehet.
Festék vagy barkácsboltban lehet kapni széles papírszalagot, azt körberagasztod a felni pereménél, a többi részét a guminak letakarod újságpapírral és mehet a festék. Ha rendesen ragasztottad a papírszalagot, akkor egy csepp festék se lesz a gumin.
Én ezen már túl vagyok.Nekem is astrám van,bár ez lényegtelen.Tavaly festettem le,mára úgy átette a rozsda,hogy alig látszik valami.Meló meg elég sok volt vele.Egy napig szarakodtam vele.
99.99%-ban lecsiszoltam a rozsdát.Brigéciollal lemostam,utána vízzel,majd megszárítottam.Négy réteg festéket felhordtam rá kívül-belül.Ez tavaly novemberben volt,mára megint neki kéne állni,de én inkább veszek óccsóér 4 acélfelnit.
Az 5-ös válaszoló valamit félreértett, nem az egész kocsit akarja matt feketére lefesteni, hanem csak a felniket!
De abban igaza van, hogy matt feketén az egész kocsi hülyén néz ki, én is láttam már olyat.
Vissza az eredeti kérdésre:
A felnit olyan színűre festheted, amilyenre akarod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!