OPEL ASTRA F Classic 1.4 1389 cm³ 44 kW,60 LE Ebbe az autóba milyen típusú olajat érdemes tenni, és mennyit?
Figyelt kérdés
Van ilyen esetleg valakinek? Tanácsra lenne szükségem,hogy milyen márkájú motorolajat érdemes használni,és mennyit kell beletölteni?2010. máj. 1. 13:52
2/4 anonim válasza:
Pontosan, én is a 10W40 GM márkájú, gyári OPEL olajat ajánlom. Nekem az Astra G-ben, és szüleim Suzukijában is az van!
3/4 anonim válasza:
Újra előző! Még arra a válaszra, hogy mennyit? Astra G-be 4,5 L kell, szerintem F-esbe is belemegy. Először 2 L-t önts bele, majd várj vele míg lefolyik a teknőbe, 2 perc után még 2 L-t, és a végén óvatosan a fél liternyi olajat! A fél liter olaj beöntésekor vizsgáld folyamatosan a nívópálcát, és aszerint tölts!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,segítséget! :)
2010. máj. 2. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!