Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hányadik óránál érezted úgy...

Hányadik óránál érezted úgy hogy menni fog a városi vizsga?

Figyelt kérdés
hányadik városi óránál? B kat.
2009. szept. 25. 22:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sose volt érzés kérdése. Vezetni se 'érzésből' kell, mert ha rosszul / tévesen "érzed úgy" egy előzésnél, hogy belefér, emberéletekbe kerülhet.

Kresz-en megtanultad a táblákat, vezetésen a verda kezelését. A vizsga e kettő kombinációja.

2009. szept. 28. 12:20
 12/12 bumbi02 ***** válasza:

bizony, profi vagyok ....

Hát pár óra kellett mire kimentem a forgalomba a földútról, az alatt begyakaroltam a normális indulást, tehát akkor ennyi a rövid válaszom

és szted aki eltud normálisan indulni mehet is a forgalomba? azér van kitalálva amugy a minimális óraszám városi vezetésböl mer annyi kell mindenképp, azér mert vki vezet kétszer hiba nélkül nem jelenti azt h 3xra sikerül neki..igazából hogyha jól vannak elosztva az óráid sürün vannak és még tudsz vkivel gyakorolni akkor elég pont a kiszabott óra..

az meg hogy 2 éve vezetsz koccanás nélkül... ne bizd el magad... általában mindenki elsö egy kettő évben vigyáz aztán elbizza magát hogy de jo vagyok profi vagyok 2 éve nem ütköztem.. apám 22 éve vezet nem ütközött ő se, de ő se állitja hogy profi lenne neki si vannak váratlan helyzetek..

és hogy 2 éve vezetsz jogsi nélkül...más vezetni forgalomban és más vezetni városi vizsgán furán hangzik de aki vizsgázott tudja hogy vannak olyan "szabályok" amiket csak vizsgán néznek soha az életben máskor nem...

2009. nov. 19. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!