Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hányadik óránál érezted úgy...

Hányadik óránál érezted úgy hogy menni fog a városi vizsga?

Figyelt kérdés
hányadik városi óránál? B kat.
2009. szept. 25. 22:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
Én még a vizsgán se éreztem. Aztán valahogy sikerült. Nem rajtam múlt:D Inkább a vizsgabiztoson.
2009. szept. 25. 22:54
 2/12 anonim ***** válasza:
A 10. en már úgy éreztem, eddig 5ször buktam, mindig valami kis hibán pl. érintettem a záróvonalat-_-'
2009. szept. 25. 22:59
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

1.

Mert úgy álltam hozzá ,hogy elsőre meg KELL hogy legyen:)és nem pedig úgy h "áh elsőre úgyse engednek át senkit.."

2009. szept. 26. 00:49
 4/12 anonim ***** válasza:

nekem szünet kellett felénél . így utána pótórára is szükség volt.

de igazán nem ez határozta meg. Az első időszakban ( szünet előtt) nem éreztem annyira, és nem ment, meg annyira nem is érdekelt.

De szünet után sokkal tudatosabb voltam valamiért, így simán ment, élveztem.

De kellettek órák, hogy újból szokjam a várost, a szabélyokat, trüköket.

2009. szept. 26. 02:06
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Én mindenből csakis a kötelezőt csináltam meg és sikerült is minden elsőre. Éreztem is, hogy megy oktatóm is mondta.
2009. szept. 26. 06:55
 6/12 anonim ***** válasza:
31%
mivel már 2 éve vezetek jogsi nélkül, sztem az elsőnél menne az .... egyénfüggő nagyon
2009. szept. 26. 08:54
 7/12 anonim ***** válasza:
77%
Soha nem éretzem ógy, hogy sikerülni fog, egyszerűen csak megpróbáltam a vizsgán a legjobbat mutatni, bár tisztában voltam vele, hogy vannak még javítandó hibáim. Szerencsére elsőre meg lett a forgalom is, de ehhez kellett a vizsgabiztos is, aki kimondottan rendes volt. Hogy ószinte legyek, és már régen megvágtam volna magam a vizsgán, ő viszont a végén még meg is dicsért, hogy milyen felkészült vagyok...
2009. szept. 26. 09:51
 8/12 anonim ***** válasza:
50%

most mi afrászért pontoztok le? inkább értékelnétek h őszinte vagyok!

és bizony két éve jogsi nélkül total balesetmentesen !!! egy kocc se !!

2009. szept. 27. 07:16
 9/12 anonim ***** válasza:

és te miért pontozol viszont le??

amúgy meg a kérdés is arra irányult, hogy mennyi vezetés kellett, miután már magabiztosabb voltál vizsgára, nem arra, hogy előtte lévő gyakorlással...szal neked a két év első pár napja számít..jaa bosc órája, mert profi vagy ;)

2009. szept. 27. 13:00
 10/12 anonim ***** válasza:

bizony, profi vagyok ....

Hát pár óra kellett mire kimentem a forgalomba a földútról, az alatt begyakaroltam a normális indulást, tehát akkor ennyi a rövid válaszom

2009. szept. 27. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!