Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Vajon mit csinálhatott ez a...

Vajon mit csinálhatott ez a sofőr?

Figyelt kérdés

A mai nap során békésen haladtam lakott területen kívül, autó alig jött.

Egyszer csak érkezett egy mögülem és nagy sebességgel megelőzött (és nagy sebességgel is érkezett) aztán visszatért a sávjába majd fékcsikorgás az autó hátulja lesodródott az útról, a sofőr ellenkormányzott, az autó fara átcsúszott a szemközti sávba majd amint lassulni kezdett az autó már nyomta is a gázt és ismét lecsúszott az út szélére, majd megint át a szemközti sávba.

Magyarán ide-oda csúsztatta az autó farát miközben hol a féket nyomta hol pedig tövig a gázt.

Végül egyenesbe tette és egy kövér gázzal tovább száguldott.

Nekem meg majdnem kiugrott a szívem,hogy mi lesz, berepül a szántóföldre, vagy felborul...de így utólag szerintem ezt szándékosan csinálta, ez talán valami új irányzat, vagyis driftelj egyenes úton?

2013. ápr. 11. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Túl hirtelen ránthatta vissza a kormányt előzés után.

Láttam már így autót berepülni a szántóföldre. A 81-esen egy Astrát 2003-ban Mezőörs (vagy miszösz) és Pér között.

2013. ápr. 11. 21:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Direkt produkálhatta magát neked, tapasztalt sofőr lehet.
2013. ápr. 11. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Kérem szépen, ez drift volt, szándékosan csinálta a sofőr.
2013. ápr. 12. 08:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Driftelt. Egyenes uton ok nélkül senki nem fékez.

Utánozni akarta őket: http://www.youtube.com/watch?v=wH4xL1VyBZA

2013. ápr. 12. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!