Lassan gurulok be egy sávba, hogy körbe tudjak nézni. De mégis rám dudáltak, és mutogattak. Mi mást tudtam volna tenni?
Azt mondta az oktató, hogy nem lehet vakon kigurulni sehova, hogy "ahh, tuti nem jönnek, vagy ha igen, majd látnak, és fékeznek ők..."
Mégis most lassan gurultam ki bele a sávba centiről centire, és mégis az egyik autós, hirtelen fékezett, rám dudált, és bemutoatott, majd csikorgó kerekekkel elhajtott. Ilyen menő gyerek volt, feltuningolt Matizban. besötétített hátsó ablakokkal, és mutogatott a fejére.
Most csak ez volt flegma, és ezt fogtam ki, vagy tényleg elrontottam valamit?
Kilátni nem lehetett balra, mert villanyoszlop, meg parkoló autó félig az úton mögötte, és kis szűk utcából jöttem ki, ami ráadásul el is volt kanyarítva, nem egyenes volt.
Most nem tudtam volna mást csinálni nem? Ki kell gurulni szépen lassan ha nem lehet körbe nézni ugye?
Lassan gurultam ki, nem izomból még fél-1 métert.
Mégis ezt kaptam...
Mit rontottam el?
"feltuningolt Matizban" - ez tetszett :))
kikukuccs aztán nagy gázzal bele a forgalomba, nem tökörészünk kéremszépen
Nem tökörésztem, de nem fogok hirtelen begurulni a sávba, hogy félre kapjáka kormányt, és bele menjenek a szembe sávba...
Lassan gurultam egyenletesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!