Mégis miért nem lehet udvariasnak lenni, ha valaki feltart vagy 30 autót?
Be akart fordulni egy autó, és már mögötte vagy 30 kocsi állt, és mögöttem is jött vagy 40 db, már messziről jöttem, lassítottam, villogtam neki, és erre egyből rám nyomták mögöttem a dudát.
Közlöm, kb. annyit lassítottam, hogy levettem a gázról a lábam.
Miért ilyenek az emberek itt Budapesten?
Mégis mi a gond azzal, hogy lassítok, mert szerencsétlen már 30 autót tart fel, és mögöttem se engedné be senkit.
Komolyan mi ennek az oka? 10 mp-cel később ér oda, ahova akar?
Igen, pontosan ez az oka, hogy 10 mp-cel, de akár 1 perccel korábban ér oda, ha mindenkit ledudál és tahóskodik. Nagyon megéri nekik... Az udvariasság nem menő, mert az a bunkóság ellentéte, ezért idegesek a budapesti "kedves" vezetők, akiknek egyébként kb. az Ecseriről van a jogsijuk, mert még a szabályokat is csak hellyel-közzel ismerik.
De ne aggódj, ezek a köcsögök nem csak a többi autóst szívatják, hanem a gyalogosokat és a tömegközlekedőket is. Senkit nem engednek át a zebrán, és a buszt sem engedik ki, pedig mindkettő kötelező a KRESZ szerint.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!